Acasa Diverse Cosmote Xpand, o extraoptiune cu minute internationale pe retele mobile din Europa

Cosmote Xpand, o extraoptiune cu minute internationale pe retele mobile din Europa

by Dragos Schiopu

Cosmote sparge ghiata si ofera, acum in prag de reducere a apelurilor internationale si roaming, o extraoptiune, numita Xpand, cu minute incluse catre retelele mobile din Europa. Pana in prezent minutele nationale oferite de catre Orange si Vodafone erau destinate pentru uzul intern, adica catre alte retele din Romania dar si ca minute internationale ce puteau fi folosite pentru apeluri catre numere fixe din strainatate, dar sa fim seriosi acum, cati dintre cunoscutii nostri din afara tarii au si telefon fix?

Oferta Cosmote va prinde foarte bine pentru cei care au rude in strainatate, mai ales ca aceasta optiune este lansata acum in prag de sarbatorile de Paste.

COSMOTE România lansează Xpand, prima extraopţiune pentru cartela preplătită care include minute naţionale ce pot fi utilizate şi către reţelele mobile din şase ţări din Europa, oferind clienţilor posibilitatea de a fi mai aproape de cei dragi plecaţi în străinătate. În plus, clienţii pot activa ON TOP-ul Xtra peste noua extraopţiune, primind mai multe beneficii la un preţ foarte accesibil.

Astfel, COSMOTE România introduce extraopţiunea Xpand disponibilă pentru toţi utilizatorii Cartelei COSMOTE, oferind 75 de minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile, 75 de SMS-uri naţionale, 75 MB pentru trafic de date, 3.000 de minute,SMS-uri în reţeaua COSMOTE şi minute către reţeaua fixă Romtelecom. Minutele internaţionale pot fi folosite pentru a vorbi către reţele mobile din Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Israel şi către reţele fixe din Uniunea Europeană, SUA, Canada şi Israel. Extraopţiunea Xpand este disponibilă pentru doar 5 euro pentru orice cartelă COSMOTE, poate fi activată de două ori pe lună şi are valabilitate de o lună.

De asemenea, extraopţiunea Xpand este completată de opţiunea On top Xtra care oferă pentru doar 1 euro: 50 de minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile care, de asemenea, pot fi utilizate către reţelele mobile din Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Israel şi către reţelele fixe din Uniunea Europeană, SUA, Canada şi Israel plus 50 MB trafic de date şi 2.000 de minute, SMS-uri în reţeaua COSMOTE şi minute în reţeaua fixă Romtelecom.
Noile oferte promoţionale sunt disponibile începând cu 12 aprilie 2012 până pe data de 26 aprilie 2012.

Optiunea poate fi activata gratuit la *100# sau sunand la 1234, si daca o activezi pana la 26 aprilie 2012 beneficiezi de 75 minute nationale si internationale, 75 MB de trafic de date, 75 SMS-uri nationale, 3000 de minute si SMS-uri in Cosmote sau minute in Romtelecom Fix, totul pentru 5 Euro pe luna. Daca adaugi 1 Euro in plus ajungi la Xtra beneficii si anume inca 50 de minute nationale si internationale, 50 MB de trafic de date si 2000 de minute si SMS-uri in retea.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.