Acasa Diverse Microsoft intrerupe suportul pentru chat-ul Facebook si Google Talk

Microsoft intrerupe suportul pentru chat-ul Facebook si Google Talk

by Dragos Schiopu

Outlook este serviciul de gazduire de adrese email de la Microsoft. Outlook este mai interesant datorita functiei care iti permite sa te conectezi la contul de Facebook si Google. Aceasta functie iti permite sa fi conectat cu prietenii de pe Facebook messenger si Google Talk printr-un chat direct in inbox-ul de email.  Cel mai interesant aspect este ca poti comunica cu persoanele dragi si poti urmari si contul de email, in asteptarea unui email important.

Microsoft a anuntat un update pentru chat-ul din Outlook in care va fi scos suportul pentru chatul de la Facebook si Google Talk. Acesta va fi disponibil inca 2 saptamani, dupa care suportul pentru chatul Facebook si Google Talk va fi intrerupt. Acest update nu va afecta contul de Facebook sau de Google al utilizatorului, in nici un mod.

chat outlook

Datorita intreruperii protocolului de chat pentru Google Talk, Microsoft nu mai poate oferi Google Talk in Outlook. Nu se cunosc detalii de ce va fi scos si suportul pentru chat-ul de la Facebook.

Am folosit chat-ul Facebook de pe Outlook si pot spune ca este o metoda foarte eficienta pentru a renunta la timpul petrecut pe Facebook. Dupa mai bine de-o luna de utilizare a acestui chat, am remarcat ca timpul petrecut pe Facebook s-a redus semnificativ.

 

s-ar putea sa-ti placa