Acasa Diverse Lumia 435 este acum disponibil în România

Lumia 435 este acum disponibil în România

by Dragos Schiopu

Microsoft anunţă disponibilitatea terminalului Lumia 435 în România. Acest model este primul şi cel mai accesibil din seria Lumia 400. Dispunând de caracteristici esenţiale de smartphone, cele mai bune experienţe Windows Phone şi acces la cele mai noi aplicaţii, dispozitivul deschide orizontul experienţei Lumia Windows Phone către şi mai mulţi oameni.

Navigare multi-tasking fără întreruperi între site-uri web, aplicaţii şi jocuri, cu un procesor Dual Core la 1,2 GHz şi o memorie RAM încorporată de 1GB care furnizează întreaga putere de care este nevoie.
Comutare fără efort între apelurile video şi cele vocale, datorită integrării cu Skype şi a unei camere foto frontale.

Citire, revizuire, editare şi diseminare de documente din mers datorită suitei complete Microsoft Office preinstalate.
Păstrarea fotografiilor, materialelor video şi documentelor Office arhivate în siguranţă prin intermediul celor 30GB de spaţiu de stocare gratuit1 în cloud-ul OneDrive.
Cortana, cel mai personalizat dintre asistenţii virtuali, care anticipează nevoile utilizatorului şi oferă, în consecinţă, sugestii pe măsură.

Lumia435_2

Gestionarea facilă a corespondenţei personale şi de lucru, prin intermediul Microsoft Outlook.
Capturarea rapidă şi facilă de imagini cu ajutorul Lumia Camera, precum şi realizarea, editarea şi partajarea de selfie-uri excelente, prin intermediul camerei frontale şi a aplicaţiei Lumia Selfie.
Personalizarea Home Screen prin intermediul ultimei versiuni de Windows Phone 8.1 şi al actualizării Lumia Denim, completate cu Action Center, Word Flow şi Live Folders.
Actualizarea constantă cu cele mai bune caracteristici noi prin intermediul actualizărilor regulate Windows.

„Cum telefoanele inteligente înregistrează o creştere continuă a popularităţii, tot mai mulţi oameni îşi doresc un dispozitiv care să conțină elementele esenţiale ale unui smartphone, dar fără preţul aferent unui asemenea dispozitiv”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices România și Balcani. „Lumia 435 este acest dispozitiv: dispune de toate caracteristicile esenţiale ale unui smartphone, de cea mai nouă versiune software Windows Phone, de mii de aplicaţii şi de serviciile de top Microsoft – totul la un preţ incredibil.”

Lumia 435 este disponibil la partenerii din România, într-o gamă variată de culori, incluzând verde aprins, portocaliu aprins, alb și negru.

Lumia 435

Sumar caracteristici tehnice:
Lumia 435 / Lumia 435 Dual SIM

Sistem de operare
Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim
Servicii de localizare HERE
Free global HERE Maps and HERE Drive+
Free HERE Transit available in the Store
Display
4” WVGA LCD 800×480 pixels screen
Baterie
1560 mAh
Procesor
1.2 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 200
Cameră foto principală
2 MP FF, Lumia Camera
Cameră foto frontală
VGA
Memorie
8GB + 30GB gratuiți în OneDrive, micro SD până la 128GB
Dimensiuni
118.1 x 64.7 x 11.7mm
134.1g

s-ar putea sa-ti placa