Acasa Diverse Microsoft a cumparat cel mai bun calendar pentru Android si iOS

Microsoft a cumparat cel mai bun calendar pentru Android si iOS

by Dragos Schiopu

og-logo-sunriseSunrise este considerat a fi cel mai bun calendar pentru dispozitivele cu Android sau iOS iar cei de la Microsoft au postat recent un videoclip pe Youtube in care ne prezinta aplicatia, ceea ce ma face sa cred ca videoclipul este precum un comunicat de presa care anunta achizitia aplicatiei.

Conform zvonurilor, Microsoft ar fi platit 100 de milioane de dolari pentru cel mai bun calendar pentru telefoanele mobile. Acesta este doar un zvon insa declaratia celor de la Sunrise care spun ca sunt foarte bucurosi de inceputul colaborarii ne face sa credem ca au avut niste beneficii financiare destul de bune.

Microsoft a inceput anul 2015 in forta deoarece de curand acestia au cumparat si Acompli, un serviciu de mail care a suportat o rebranduire in Outlook si astfel acum aceasta este cea mai buna aplicatie de mail pentru telefoanele cu iOS.

Sunrise nu este doar un simplu calendar deoarece dispune de mai multe functii precum cea care tine minte intalnirile, evenimentele, aniversarile si datorita posibilitatii de a se conecta la servicii precum Google Maps, Facebook sau Forsquare, aceasta tine minte si traseele. Astfel ofera utilizatorilor informatii foarte importante legate de traseele sau evenimentele din oras.

Parerea mea este ca cei de la Microsoft vor reusi sa integreze foarte bine aceasta aplicatie in unul din serviciile lor astfel incat nu poate fi numita decat o investitie foarte buna. Mai jos aveti si videoclipul publicat de catre Microsoft pe Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=0KhasPPLH7A

 

s-ar putea sa-ti placa