Acasa Diverse WordPress disponibil in magazinul Windows Phone

WordPress disponibil in magazinul Windows Phone

by Dragos Schiopu

De cand mi-am cumparat telefon cu Windows Phone am tot cautat aplicatia WordPress in magazinul Windows Phone. Nici in momentul scrierii articolului nu gasiti aplicatia in magazinul Windows Phone, chiar daca folositi siteul pus la dispozitie pentru PC si chiar daca o cautati in aplicatia Magazin de pe dispozitivul dumneavoastra cu Windows Phone.

Sunt cateva aplicatii disponibile in magazin dar nu sunt oficiale si ruleaza sub forma de browser catre siteul Wordpress si nu sunt foarte rapide si stabile.

Cautarea in magazinul Windows Phone pentru PC nu afiseaza aplicatia oficiala pentru WordPress. Si nici cautarea de pe un dispozitiv cu Windows Phone nu afiseaza aplicatia.

Deoarece foarte multi nu stiu cum sa instaleze aplicatia, in cele ce urmeaza vreau sa va prezint cum am instalat eu aplicatia si linkul spre a descarca aplicatia:

Am intrat pe un blog pe subdomeniu de la WordPress (nume.wordpress.com). Si in josul paginii este un text care are un link spre aplicatia WordPress pentru Windows Phone. Now Available! Download WordPress for Windows Phone. Sub acest text se gaseste linkul care va redirectioneaza catre aplicatia WordPress disponibila pentru dispozitivele cu Windows Phone. Acest text se gaseste si pentru cei care intra pe un blog de pe un telefon cu Androi sau iOS.

Daca nu vreti sa va complicati cu metoda prezentata, prin care am instalat eu aplicatia, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati urmatorul LINK. Link suportat doar de catre dispozitivele cu sistemul de operare Windows Phone.

 

menu-wordpress

WordPress este o platforma de blogging, de tip sursa deschisa. Platforma WordPress este cea mai populara platforma de blogging. Popularitatea de care se bucura WordPress este data de numeroasele pluginuri si teme puse la dispozitie. Cu ajutorul pluginurilor iti poti transforma blogul in orice tip de site web. La ora actuala WordPress este printre cele mai sigure si mai puternice CMS-uri din lume.

Cu ajutorul aplicatiei iti poti face propiul blog pe un subdomeniu oferit in mod gratuit de WordPress. Te poti conecta la un blog gazduit de WordPress sau poti adauga blogul personal care ruleaza pe scriptul WordPress.

 

Prezentarea aplicatiei pentru Windows Phone:

add a post – adaugarea unui nou articol.app-wordpress-windows-phone

view stats – vizualizarea statisticilor prin WordPress stats.

add a page – adaugarea unei noi pagini.

blog settings – setari pentru contul administratorului si setari media.

view admin – afisarea panoului de administrarea a blogului, wp-admin.

view site – afisarea blogului in browser.

 

 

   add a postadd-a-post-wordpress

Cea mai importanta functie pentru o aplicatie WordPress este cea de adaugare a unui articol. Tot ce pot spune despre functia add a post este ca dispune de toate functiile care sunt disponibile pe un calculator in wp-admin si ca este foarte stabila. Functiile care nu sunt disponibile sunt acelea care sunt implementate de catre un plugin, ca de exemplu: detaliile SEO, Review etc.

Ceea ce imi place la add a post este ca se poate comuta intre visual editor si text editor.

Aplicatia dispune si de functia comments care iti pune la dispozitie moderarea comentariilor intr-un mod extrem de simplu.

 

Momentan nu stiu de ce aplicatia este pusa in mod privat dar ma mai documentez si revin cu un update cu mai multe detalii.

 

s-ar putea sa-ti placa