Acasa Diverse Microsoft cumpara Wunderlist

Microsoft cumpara Wunderlist

by Dragos Schiopu

Acuma ceva timp cautam mai multe moduri prin care sa reusesc sa fiu o persoana mai organizata. Atunci gasisem aplicatia Wunderlist pe care am si folosit-o cateva zile. Mi s-a parut o aplicatie interesanta asa ca scrisesem si pe blogul personal despre ea insa nu sunt o persoana chiar atat de ocupata incat sa am nevoie de un astfel de instrument si astfel am renuntat la Wunderlist. Se pare insa ca altii sunt mai interesati de aceasta unealta astfel incat astazi am aflat ca Microsoft cumpara Wunderlist.

E deja o moda ca micile companii sau diferite proiecte sa fie cumparate de catre companiile mai mari astfel incat sa acopere cat mai multe piete posibile. Cam asa s-a intamplat si in cazul lui Wunderlist.

Daca nu ati auzit de aceasta aplicatie pana acum atunci ar trebui sa stiti ca Wunderlist ne permite sa cream diferite liste si foldere astfel incat sa ne organizam cat mai bine activitatile. Astfel daca esti o persoana foarte ocupata care are foarte multe lucruri pe cap si nu doresti sa te pierzi in ganduri, atunci le-ai putea salva in Wunderlist. Te-ar putea ajuta foarte mult. Mai mult decat atat, poti salva diferite notite de pe telefon iar mai apoi le poti accesa de pe PC sau de pe tableta. Acesta a fost un lucru care mie mi-a placut foarte mult la Wunderlist.

Momentan inca nu au fost incheiate discutiile de negociere dintre Microsoft si compania dezvoltatoare a aplicatiei Wunderlist, 6Wunderkinder GmbH. Totusi se presupune ca pretul va fi cumprins undeva intre 100 si 200 de milioane de dolari iar achizitia e aproape sigura 100%. Nu a ramas decat negocierea pretului despre care cred eu ca se va face destul de rapid.

Eu ma astept sa vad Wunderlist in Windows 10 deoarece cred ca un astfel de instrument ar fi foarte util utilizatorilor care nu au aflat inca de aceasta aplicatie.

wunderlist-ipad-1

 

s-ar putea sa-ti placa