Acasa Tehnologie MICA, o noua bijuterie inteligenta pentru femei

MICA, o noua bijuterie inteligenta pentru femei

by Dragos Schiopu

Femeile – mereu dornice sa aiba o noua bijuterie. Ei bine, sexul frumos are un nou motiv de bucurie. Intel a imbinat tehnologia cu moda intr-un fel unic si origina, creand astfel o superba bratara inteligenta. Gadgetul nu este o noutate, cei de la Intel revolutionand modelul precedent lansat acum cateva luni.
intel-mica-smart-bracelet-cu-640x426
Bratara MICA este conceputa pentru a arata mai degraba ca un accesoriu de moda, decat ca un gadget, deoarece companiile au aratat un interes deosebit pentru acest produs atunci cand a fost lansat prima data, in septembrie.

MICA(My Intelligent Communication Accessory- Accesoriul meu inteligent pentru comunicare) este asemanator unui ceas, pe ecran fiind inregistrate mesajele pe care le primesti. Intel a anuntat, de asemenea, ca MICA va fi compatibila cu Facebook si Google, ceea ce inseamna ca vei putea vedea notificarile uitandu-te pe incheietura mainii stangi.

Dispozitivul va putea fi achizitionat online si va costa in jur de 1500 RON. Multe ceasuri inteligente au aceleasi caracteristici la un pret mult mai bun, dar exista doua diferentieri cheie care fac ca MICA sa fie mai scumpa decat concurentii sai.
gh
In primul rand, acest gadget poate sa se conecteze la internet pe cont propriu, fara a fi nevoie sa folosesti smartphone-ul. Bratara MICA va avea propriu numar de telefon, independent de smartphone. Asadar, vei avea posibilitatea sa primesti mesaje doar de la cei care decizi sa le dai numarul MICA. In al doilea rand, MICA este comercializata ca un accesoriu de lux, ceea ce inseamna ca este facut din materiale scumpe, cum ar fi pielea, pietre ochi de tigru din Africa, perle din China, precum si alte pietre pretioase

Bateria gadgetului ar trebui sa dureze aproximativ 2 luni odata cu fiecare incarcare, dar specialistii inca lucreaza la un mod prin care sa mareasca longevitatea acesteia. Bratara MICA va fi lansata la inceputul lunii decembrie si cred ca este o idee de cadou noua pentru doamne, de Craciun.
mica_close-up-jpg

s-ar putea sa-ti placa