Acasa Jocuri Metal Gear Solid 5 a primit o data oficiala de lansare!

Metal Gear Solid 5 a primit o data oficiala de lansare!

by Dragos Schiopu

metal

Cu toate ca vor mai trece cateva luni pana cand jocul sa ajunga si in casele noastre se pare ca cei de la Konami au facut in sfarsit publica oficial data de lansare a viitorului lor joc video. Printr-un clip de prezentare pentru Metal Gear Solid 5, cei de la Konami au anuntat oficial si data de lansare. Conform spuselor acestora se pare ca data de lansare nu ar fi trebuit sa apara in acel trailer de prezentare insa nemaiavand ce sa faca, compania a confirmat oficial ca data de lansare pentru noul lor joc va fi pe 1 septembrie 2015.

Cei de la Konami dupa ce au facut marele anunt cu privire la data de lansare a lui Metal Gear solid 5 au spus si cateva informatii cu privire la un mod multiplayer competitiv. Jocul va fi disponibil pe Playstation 4, Playstation 3, Xbox One si Xbox 360, in aceeasi zi. Versiunea pentru consolele next-gen va costa 60 de dolari iar pentru celelalte platforme cu 10 dolari mai putin. Din pacate jucatorii care vor sa exprimenteze noul joc a celor de la Konami pe PC vor mai astepta doua saptamani in plus, panape 15 septembrie.

Pe langa variantele ce vor ajunge in magazin, cei de la Konami planuiesc sa lanseze jocul si in platforma Steam la acelasi pret, oferindule astfel oportunitatea jucatorilor de a avea acces la joc mult mai rapede.

Conform informatiilor primite de catre cei de la Konami se pare ca viitorul lor joc video va fi integrat intr-una din seriile de top, jocul venind cu un super gameplay si cu o grafica de invidiat. Metal Gear Solid 5 va revolutiona noile titluri ce sunt deja aparute pe piata si va demonstra lumii ca intradevar cei de la Konami atunci cand se tin de o promisiune o duc pana la capat, facand un super joc, de inalta calitate pe un engine grafic prea putin cunoscut de catre gameri.

s-ar putea sa-ti placa