Acasa Telefoane Meizu ar putea crea un telefon cu o camera de 60 de megapixeli

Meizu ar putea crea un telefon cu o camera de 60 de megapixeli

by Dragos Schiopu

MEIZU_MX5_feat-e1419242092635

Producatorii incep sa puna mai mult accent pe camerele de la telefon, pe calitate si zoom, incat sa le ofere utilizatorilor unele dintre cele mai bune produse de pe piata. Cu toate ca la momentul de fata cei de la Nokia conduc piata telefoanelor mobile cu una dintre cele mai bune camere din lume, se pare ca de data aceasta cei de la Meizu vor sa iasa in evidenta si sa ii lase pe toti uimiti de noua lor realizare.

Cine si-ar fi imaginat vreodata ca o camera de 60 de megapixeli poate fi integrata intr-un dispozitiv atat de mic? Ei bine, iata ca dezvoltatorii de la Meizu au incept deja lucrarile pentru acest proiect, vrand sa aiba cea mai buna camera pusa vreodata pe un terminal mobil.

Acum ceva timp, pe internet circula un zvon, precum ca cei de la Nokia au incheiat un contract de colaborare cu Meizu pentru a da startul unei noi productii de smartphone denumit si Meizu MX4 Supreme. Compania a venit in atentia publicului gratie unui poster aparut la Weibo, in care erau afisate informatii precum ca noua lor camera de la smartphone va fi de 60 de megapixeli. Pe afis erau mentionate atat performantele camerei cat si cateva modele de telefoane, Meizu MX4 plus, Meizu MX4 Pro mini plus si Meizu MX4 Supreme alaturi de Nokia Lumia 1030.

Intrucat modelul celor de la Nokia ar fi trebuit sa aiba o camera foto de 50, 60MP, majoritatea oamenilor au interpretat aceasta informatie pentru viitorul model a celor de la Meizu, facand totodata si o analogie la parteneriatul dintre cele doua companii.

Momentan toate aceste informatii raman la stadiul de zvon, intrucat nici-un oficial al companiei nu a confirmat cu exactitate ca viitoarele telefoane a celor de la Meizu vor beneficia de o camera de 60 de megapixeli. Vom astepta si vom vedea daca dezvoltatorii au reusit intradevar sa integreze o camera atat de buna intr-un dispozitiv de asemenea dimensiuni.

me

s-ar putea sa-ti placa