Acasa Portabile Mars Speaker, boxa care zboara

Mars Speaker, boxa care zboara

by Dragos Schiopu

a-first-look-at-the-mars-levitating-speaker-1Se spune ca sunetul se aude mai bine atunci cand boxele nu se afla pe ceva anume, pe o masa sau pe un birou. Totusi nu prea avem ce face in astfel de situatii si astfel calitatea sunetului nu poate atinge valorile sale maxime.

In privinta acestui lucru a fost creata o boxa care seamana mai mult cu o nava spatiala decat cu o boxa obisnuita. Mai exact, in termeni specifici vorbind, Mars Speaker leviteaza si astfel ofera un sunet de o calitate superioara.

Un alt avantaj al acestor tip de boxe este acela ca nu au nevoie de cabluri pentru a functiona ci doar de o conexiune Wireless sau Bluetooth. Astfel observam faptul ca odata ce timpul trece tot mai multe dispozitive nu mai au nevoie de cabluri ceea ce ne face sa credem faptul ca, peste ceva timp, acestea vor disparea complet. De asemenea boxa a fost construita in asa fel incat atunci cand zboara prin miscarea facuta sa incarce si bateria, fiind astfel un dispozitiv prietenos cu mediul inconjurator.

Astfel, dupa cele spuse mai sus putem spune fara absolut nicio retinere faptul ca daca esti un iubitor de petreceri si distractii, boxa Mars Speaker te poate ajuta enorm de mult. Acesta este un dispozitiv super chiar si pentru faptul ca are un pret de doar 200 de dolari, ceea ce nu ni se pare deloc mult daca stam sa mai citim odata specificatiile boxei. Totusi daca vei comanda acum o boxa Mars Speaker aceasta va ajunge abia anul viitor, undeva in luna aprilie.

s-ar putea sa-ti placa