Acasa Jocuri Flappy Bird revine!

Flappy Bird revine!

by Dragos Schiopu

Creatorul unuia dintre cele mai addictive jocuri din toate timpurile a anuntat azi pe Twitter ca va aduce inapoi jocul in App Store si Google Play. Cand? Nu in curand.

270231-Flappy-Bird-Teaser

Vesti bune sau rele? Ei bine, depinde din ce unghi privesti lucrurile. Daca esti unul dintre aceia care s-au enervat in timpul jocului peste masura sau care, mai rau, si-au distrus smartphone-urile sau tabletele, aceasta veste este una rea. Se pare ca unele persoane au luat acest joc pixelat, cu influente din Mario, mult prea in serios.

Dong Nguyen in varsta de 28 de ani a creat anul trecut un joc simplu care nu promitea mare lucru. In primele luni de dupa aparitie nu a avut succes mai deloc, dar incepand cu luna ianuarie a acestui an, Flappy Bird s-a bucurat de o expansiune uluitoare, ajungand in scurt timp pe primul loc in App Store si Google Play. Jocul a inceput sa faca si asa-zise victime: o mama a incetat sa mai vorbeasca pentru un timp cu copii ei pentru ca acestia aveau un scor  mai mare decat ea la Flappy, multe persoane si-au spart telefoanele, iar la o scoala din America cativa elevi s-au batut foarte grav din cauza acestei pasari zburatoare. Intr-un interviu acordat revistei ,,Rol ling Stone”, Nguyen fiind intrebat de ce a scos jocul din App Store si Google Play, a raspuns: ,, Oamenii au inceput sa-si faca rau. La inceput credeam ca totul este o gluma, dar apoi s-a dovedit a fi adevarat. Nu pot tolera asa ceva.”

FlappyBirdDeath

Intr-un tweet postat azi, Dong Nguyen spune ca Flappy va reveni, dar nu curand. Ca un exercitiu de imaginatie, va rog sa va ganditi cum va reactiona lumea atunci cand pasarea Flappy, considerata de unii blestemata, va putea fi downloadata din nou. Interesant, nu credeti?

s-ar putea sa-ti placa