Acasa Diverse Lumia 735 este acum disponibil în România

Lumia 735 este acum disponibil în România

by Dragos Schiopu

Microsoft anunță că Lumia 735 este disponibil în România. Dispunând de o cameră frontală cu unghi larg, un preţ optim pentru performanţele incluse şi un design atractiv, de dimensiuni reduse, toate acestea fiind integrate experiențelor personale oferite de Microsoft, Lumia 735 permite captarea cu uşurinţă a mai multor imagini şi o partajare extinsă a informațiilor dorite.

Pe lângă conectivitatea 4G LTE, Lumia 735 oferă posibilități remarcabile de personalizare, posibile prin intermediul sistemului de operare Windows 8.1, pentru ca utilizatorii să poată realiza următoarele:
Apeluri prin Skype cu ajutorul camerei video frontale cu unghi larg. Utilizatorii pot împărtăși mai mult din universul care îi înconjoară sau pot reuni mai mulţi membri ai familiei sau prieteni în cadrul unui singur apel.
Selfie-uri fără egal cu ajutorul camerei foto frontale Full HD de 5MP, pe care apoi să le poată partaja rapid şi cu uşurinţă prin intermediul reţelelor sociale precum Facebook şi Instagram.

Cu o lungime focală de 24 mm, camera foto frontală de pe Lumia 735 captează o imagine mai amplă, fapt care permite utilizatorului să nu rateze membri ai grupului filmat sau ratarea unui fundal unic în timpul unui selfie.
Selfie-uri unicat cu ajutorul aplicaţiei actualizate Lumia Selfie, ce vine pre-instalată pe Lumia 735.

Puternicul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 400, care dispune de o unitate de prelucrare date quad core la 1,2 GHz, conferă o excelentă experienţă utilizatorului prin intermediul celei mai noi versiuni a sistemului de operare Windows Phone 8.1, incluzând notificările din partea Action Center, asistentul personal Cortana, acolo unde este disponibil, şi tastatura rapidă Word Flow. Procesorul Snapdragon este produs de Qualcomm Technologies, Inc. (QTI), o subsidiară a Qualcomm Incorporated.
Prin intermediul unghiului de vizualizare de aproape 180 de grade, se pot urmări spectacole favorite, filme sau videoclipuri, chiar şi în lumina puternică a zilei, pe ecranul amplu HD OLED de 4,7″.

Integrare fără probleme cu servicii Microsoft precum Skype şi Microsoft Office, în vreme ce aplicaţii precum Outlook, Word, Excel, OneNote şi PowerPoint sunt disponibile chiar de la scoaterea dispozitivului din ambalaj, pentru creşterea productivităţii.

15 GB spaţiu stocare gratuit în cloud, prin Microsoft OneDrive, pentru sincronizarea, stocarea, accesarea şi partajarea online de conţinut precum fotografiile.

Liste facile de rulare de aplicaţii, itinerarii HERE, pagini web şi documente direct pe ecranul de start, sub formă de Live Tiles pentru accesarea rapidă a conţinutului favorit.
Existenţa unui întreg univers de aplicaţii disponibile pentru Windows Phone, inclusiv aplicaţii favorite precum Instagram, Adidas miCoach, Vimeo, Uber şi Flipboard – plus aplicaţii care se sincronizează între dispozitive, astfel încât utilizatorii să poată relua activitatea din momentul unde a fost întreruptă.

Aplicaţiile precum HERE Maps, Drive+ şi Transit sunt uşor de urmărit pe ecranul amplu, de 4,7″.
Sesizarea mişcărilor şi a locaţiei prin intermediul SensorCore, astfel activându-se aplicaţiile de fitness de generaţie următoare precum Bing Health & Fitness, Fitbit şi Adidas MiCoach.

Bateria de 2200 mAh ţine o zi întreagă şi chiar mai mult, dacă utilizatorul înlocuieşte capacul de spate cu o unitate wireless de încărcare (unitatea de încărcare se vinde separat).

„Utilizatorii trec de la folosirea camerei foto frontale pentru un selfie luat de aproape sau un apel Skype solitar, la punerea în practică a dorinţei de a arăta mai multe despre locaţia unde se află şi despre ceea ce fac la un moment dat. Cu ajutorul Lumia 735, oferim utilizatorilor posibilitatea sa capteze imagini mai uşor şi să partajeze mai mult din ceea ce doresc, prin intermediul inovaţiilor unicat Lumia şi a celor mai bune experienţe Microsoft”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices România și Balcani.

Lumia 730 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă variată de culori, incluzând portocaliu aprins, verde aprins şi culori neutre dar elegante, precum gri închis şi alb.

Lumia 735
Sistem de operare
Windows Phone 8.1 actualizat cu Lumia Denim
Ecran
Ecran 4,7” HD OLED 720×1280
Geam curbat 2.25D
Posibilitate de citire în lumina soarelui
Tehnologie Super Sensitive Touch
Baterie
2220 mAh
Compatibilă cu încărcarea wireless (prin încărcător opţional)
Conectivitate
Procesor Snapdragon 400, cu modem integrat 4G LTE, NFC, Qualcomm® IZat™ GNSS (inclusiv BeiDou), 802.11n Wi-Fi, BT 4.0 LE şi FM, microUSB, DLNA, Nano SIM
Procesor
Qualcomm Snapdragon 400 quad-core, la 1.2 GHz
Cameră principală
6.7 MP FF, Improved Nokia Camera, LED flash
Cameră frontală
5 MP cu unghi larg, Full HD, 1080p video
Memorie
8GB + 15GB OneDrive gratuit, micro SD până la 128GB

s-ar putea sa-ti placa