Acasa Computere Logitech lanseaza azi tastatura multi-functionala

Logitech lanseaza azi tastatura multi-functionala

by Dragos Schiopu

Logitech sau, pe scurt, Logi, este o companie elvetiana producatoare la nivel global de produse ca componente hardware si accesorii pentru tablete, cu sedii centrale in Lausanne, Elvetia si Newark, California. Compania dezvolta si produce periferice pentru PC-uri, ca tastaturi, mouse-uri, microfoane, controlere de jocuri si camere web. In gama de produse Logitech, mai regasim si telefoane mobile, MP3 playere si alte dispozitive audio.

Mai sus am mentionat si despre tastaturi, iar in acest sens Logitech vine cu o noutate pe piata si anume un produs nou care a debutat azi, 29 iunie 2016. Tastatura dedicata unui computer personal vine complet echipata cu tot ce este necesar si poate fi utilizata si la o tableta sau impreuna cu un telefon de tip smartphone. K780 Multi-Device Wireless Keyboard, caci acesta este numele noului model, are un buton denumit Easy Switch care permite comutarea de la un dispozitiv la celalalt, asta referitor la cele mentionate ca telefonul inteligent si ca tableta. Aceasta tastatura este cea mai la indemana alternativa pe care o poti utiliza ca sa scrii un SMS, spre exemplu, fiind scutit astfel de a mai folosi doar doua degete pentru a scrie. Viteza de utilizare a tastaturii, in acest sens, este aceiasi ca si atunci cand compui un document pe un computer personal. Directorul global pe sectiunea tastaturi al Logitech a declarat chiar in cadrul prezentarii produsului ca usurinta utilizarii ei va scuti pe utilizatori de limitarea de care se loveau de fiecare data cand trebuiau sa raspunda rapid la un mesaj.

Este o tastatura simpla, silentioasa, avand tastele in asa fel incat sa permita celui ce o foloseste precizie si confort la scriere, tastele fiind adancite, de aici si zgomotul redus cand se tasteaza. Pe aceiasi tastatura regasim si tastele numerice, 10 la numar, integrate in pad, care face mai usoara introducerea cifrelor. Fanta de cauciuc care este integrata in tastatura, permite montarea de dispozitive ca tablete iPad, smartphone-uri nu mai mari de 12 inch, pentru o vizualizare mai buna. K780 Multi Device este subtire, solida si are un design potrivit atat pentru un birou, cat si pentru spatiul de acasa, putand fi folosita oriunde. Aspectul comun cu alte tastaturi este faptul ca shortcut-urile favorite le gasesti integrate si pe K780. Utilizatorii au la indemana functii ca Logitech Unifying USB si Bluetooth Smart, care le permite conectarea tastaturii la computer, tableta sau telefon inteligent. Tastatura beneficiaza si de un comutator pentru pornire si oprire, asta pentru a salva energie, iar durata de viata a bateriei este de 24 luni de zile, timp in care aveti timp sa o testati pe orice dispozitiv doriti.

K780 Multi-Device va putea fi achizitionata la pretul de 99,99 EUR de pe site-ul Logitech.com si asta incepand de azi. Daca va intereseaza achizitionarea unei astfel de tastaturi Logitech, puteti sa vizitati site-ul companiei, pe care veti gasi si mai multe informatii.

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard_1.jpg

s-ar putea sa-ti placa