Acasa Diverse Îmbunătățește meniul restaurantului tău, cu AlimenteAcasa.ro

Îmbunătățește meniul restaurantului tău, cu AlimenteAcasa.ro

by Dragos Schiopu

Dacă ai o afacere în domeniul HoReCa, știi foarte bine că trebuie să ții cont de foarte multe lucruri pentru a-ți mulțumi clienții. Servicii de livrare de calitate, personal amabil, dar foarte important, preparate gustoase prin care să te remarci pe piață. Având în vedere că sunt foarte multe restaurante, patiserii, fast-food-uri, trebuie să găsești soluții care să te plaseze în topul preferințelor oamenilor.

AlimenteAcasa.ro este sursa prin care poți furniza delicii către clienții tăi. Această sursă furnizează produse italienești, de calitate. Fie că ai un restaurant cu specific italienesc sau nu, cu siguranță, o să se regăsească în meniul localului tău și categoria pentru pizza sau paste.

Ce îmbunătățiri poți aduce localului tău?

Uneori, chiar dacă afacerea ta merge bine, te poți gândi la unele lucruri prin care poți îmbunătăți serviciile pe care le oferi, ca numele restaurantului tău să ajungă pe buzele tuturor.

  1. Adaugă produse noi în meniu

Oamenii se plictisesc repede și tot timpul au nevoie de elemente noi. Nu te-ai aflat niciodată în situația în care să te uiți pe meniul unui restaurant la care ești client fidel și să nu mai știi ce să comanzi, să vrei să le sugerezi să adauge ceva nou în meniu? Asigură-te că tu ești cel care aduce elemente noi în meniurile restaurantului tău, ca să ai o diversitate mai mare de produse. Dacă nu vrei să faci schimbări majore sau dacă nu te-ar avantaja să adaugi ceva nou în meniu, ai grijă să folosești produse de calitate pentru prepararea mâncărurilor. Alege să le mai diversifici și să încerci condimente noi sau produse de la alți furnizori. La AlimenteAcasa.ro găsești uleiuri, otet balsamic si condimente pentru sectorul HoReCa.

  1. Folosește tehnologia

Tehnologia te-ar putea ajuta să îmbunătățești servirea în localul tău. Cum? Acum multe localuri optează pentru meniurile online, ce pot fi accesate prin scanarea unui cod QR care poate fi găsit la mesele în restaurantul tău, astfel că ospătarii nu o să mai fie nevoiți să se deplaseze pentru a lăsa sau ridica meniurile. Sigur, meniurile fizice nu ar trebui să lipsească complet, ele fiind de folos persoanelor mai vârstnice care nu știu să folosească aceste aplicații. De asemenea, pentru eficientizare, poți furniza tablete ospătarilor prin care să trimită automat comenzile către șefii bucătari.

  1. Oferă produse din partea casei

Este un lucru foarte întâlnit peste hotare, în țările foarte dezvoltate, la noi în România nefiind foarte întâlnite. De aceea, poate fi un lucru prin care te poți remarca. Și un pahar de apă oferit din partea casei te poate plasa mai sus. Oamenii țin cont de aceste gesturi și revin în locurile unde personalul este amabil, unde atmosfera este plăcută și unde, evident, mâncarea este foarte gustoasă.

De ce să alegi produsele de la AlimenteAcasa.ro?

Ca antreprenor în domeniul HoReCa o să beneficiezi de prețuri speciale. Dacă ești din București, Ilfov, o să poți face degustări personalizate la produsele pe care le soliciți. De asemenea, livrarea produselor către tine va avea prioritate, termenele de plată fiind stabilite în contract.

Oferă servicii și produse de calitate clienților tăi, cu AlimenteAcasa.ro.

Contact:

contact@alimenteacasa.ro

s-ar putea sa-ti placa

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.