Acasa Tehnologie Lily – cea mai inteligenta drona autonoma

Lily – cea mai inteligenta drona autonoma

by Dragos Schiopu

lylly

Tehnologia dezvoltarii dronelor s-a extins extrem de mult, astazi devenind atat de bine dezvoltata incat sa ne ofere toate facilitatile de care avem nevoie. Dronele in general sunt folosite pentru inregistrarea anumitor secvente de la inaltimi mai mari, fara prea multe costuri, cat si posibilitatea de a avea acces la zonele dificile. De data aceasta, dronele se indreapta catre o alta directie, mai exact catre cea familiara, astfel incat sa devina o componenta principala atunci cand avem nevoie de o camera video si vrem sa captam cat mai multe momente.
Lily este noua drona inteligenta, este device-ul perfect pentru orice utilizator, combinand unele dintre cele mai interesante si mai bune tehnologii folosite vreodata pe un astfel de dispozitiv. Lily, in comparatie cu celelalte modele de drone existente la momentul de fata pe piata, iti ofera oportunitatea de a te ghida, urmari cat si filma atunci cand ai nevoie.

drona-lily

Camera adaugata pe Lily este similara cu GoPro Hero 3, capabila sa filmeze in full HD, beneficiind totodata de o tehnologie ce ii ofera oportunitatea de filma atunci cand sare de pe o stanca si realizeaza o cascadorie fara ajutorul utilizatorului. Pe langa multe alte beneficii, Lily poate realiza fotografii de 12 megapixeli si panorame la 360 de grade, fara prea mult efort din partea celui ce o directioneaza.

Conform informatiilor primite, noua drona este disponibila la precomanda incepand cu pretul de 500 de dolari, iar atunci cand va fi lansata oficial, suma ajungand de doua ori mai mare.

Unele dintre cele mai mari facilitati pe care le ofera acest dispozitiv inteligent, face referire la faptul ca utilizatorul nu trebuie sa depuna absolut deloc efort in controlarea ei, neavand un modul manual cu ajutor careia sa se realizeze o astfel de actiune, ea fiind in totalitate automatizata, astfel incat sa iti ofere un maxim de confort atunci cand vrei sa o folosesti, indiferent de situatie.

s-ar putea sa-ti placa