Acasa Jocuri Candy Crush Saga va veni preinstalat pe Windows 10

Candy Crush Saga va veni preinstalat pe Windows 10

by Dragos Schiopu

Nu este nicio noutate ca Microsoft a avut intotdeauna probleme in completarea magazinului de aplicatii atat pe versiunea pentru dispozitivele mobile cat si pentru versiunea pentru desktop a sistemului sau de operare.

candy-crush-sagaMai nou, se pare ca cei de la Microsoft au semnat un parteneriat cu „regele” jocurilor pentru dispozitivele mobile. Spun regele jocurilor pentru ca jocul Candy Crush Saga este unul dintre cele mai descarcate jocuri si printre cele mai jucate jocuri din intreaga lume. Parteneriatul dintre cele 2 companii consta ca Microsoft sa poate instala jocul Candy Crush Saga pe sistemul de operare Windows 10 cand aceasta va fi lansat. Candy Crush Saga va fi preinstalat pentru toti clientii de Windows 10, chiar daca acestia vor beneficia de un upgrade de la Windows 8.1 sau daca acestia vor achizitiona o versiune a sistemului.

Momentan jocul va fi preinstalat in Windows 10 la lansarea sa dar doar pentru o perioada de timp. Microsoft nu a precizat daca jocul va fi gratuit sau cu un pret dar probabil ca dupa o perioada jocul va fi disponibil pentru o anumita suma de bani. Candy Crush Saga va veni preinstalat alaturi de jocurile pe care mai mult ca sigur le-am jucat fiecare dintre noi, gen Solitaire, Minesweeper si Hearts. Aceste jocuri au fost jucate de milioane de ori de-a lungul anilor.

Windows 10 va veni ca un upgrade gratuit pentru utilizatorii de Windows 7, Windows 8.1 si Windows Phone 8.1 dar doar in primul an, dupa 1 an aceasta va fi disponibil la un pret nespecificat momentan.

s-ar putea sa-ti placa