Acasa Telefoane Light, telefon si nimic mai mult

Light, telefon si nimic mai mult

by Dragos Schiopu

7bf7dac8786d2af852ab820c0f5e26d8_original - Copy

In zilele noastre producatorii incearca sa diversifice cat mai mult gama de telefoane mobile, sa le adauge functii unice, astfel incat beneficiarii sa aiba parte de fiecare data de o surpriza din partea dezvoltatorilor. Unele persoane prefera smartphone-urile, telefoanele inteligente, capabile sa inlocuiasca cu usurinta un laptop, insa cei mai in varsta prefera telefonul clasic, telefonul cu un display cat mai mic si cu butoane cat mai mari cu o durata de viata a bateriei de cateva saptamani.

Cativa dezvoltatori de pe Kickstarter au lansat un proiect de telefon clasic, un telefon capabil sa reziste si sa fie folosit de orice persoana, fiind extrem de simplist. Noul telefon poarta denumirea de Light si pare ca vrea sa intoarca intreaga tehnologie la origini, acolo unde totul era simplist, fara prea multe functii, astfel incat utilizatorul sa nu aiba nevoie de cunostinte prea multe pentru folosirea acestuia. Intrucat majoritatea persoanelor nu sunt de acord cu un asemenea telefon, dezvoltatorii isi dau silinta din ce in ce mai mult astfel incat sa il faca putin mai diversificat fata de celelalte modele aferente de pe piata.

Light este extrem de simplu, avand functii precum: efectuarea de apeluri, primirea de apeluri, ceasul si data si nimic mai mult. Poate ca pentru unele persoane acest telefon nu reprezinta nimic, insa pentru cineva care isi doreste cu adevarat un telefon si nu un smartphone, Light este alegerea perfecta. Telefonul beneficiaza de o tastatura si un ecran simplu, astfel incat sa se reduca consumul bateriei, el avand o autonomie de 20 de zile. Printre multe altele, Light vine la pachet si cu 500 de minute de convorbiri, indiferent de operatorul de la care il cumparati.

Compania trebuie sa stranga la momentul de fata 200.000 de dolari pentru a da startul productiei in serie, avand la dispozitie numai 42 de zile. Light Phone poate fi conectat cu un smartphone, astfel incat toate apelurile sa fie redirectionate catre acesta, pentru a mai economisi mai multa baterie pentru aplicatii si browsing.

0a70706f80a69b5705db9fa3b1356cbc_original - Copy

s-ar putea sa-ti placa