Acasa Telefoane LG revine cu un dispozitiv Windows Phone, LG Lancet

LG revine cu un dispozitiv Windows Phone, LG Lancet

by Dragos Schiopu

La mijlocul lunii aprilie a anului trecut, o sursa anonima din cadrul companiei Verizon anunta ca LG are in plan sa lanseze un dispozitiv cu Windows Phone. Acum, pe internet au aparut informatii cum ca LG va lansa un dispozitiv cu Windows Phone, LG Lancet si va fi distribuit de Verizon.

lg-lancet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LG Lancet va rula sistemul de operare Windows Phone 8.1 cu update-ul 2 si posibil upgrade la Windows 10 cand acesta va fi lansat oficial. Dispozitivul va avea un display de 4.5 inch cu o rezolutie de 480 x 854 pixeli. Camera principala a telefonul este de 8 MP iar camera frontala este doar VGA pentru selfie.

Acest dispozitiv va rula pe un procesor Qualcomm Snapdragon 810 quad-core pe o frecventa de 1.2 GHz. Memoria interna va fi de 8 GB, dintre care posibil ca doar jumate din acesta sa fie disponibila pentru utilizator. Dar aceasta nu ar trebui sa fie o problema pentru utilizator, pentru ca memoria poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Memoria Ram nu a fost specificata dar probabil aceasta va fi de 1 GB sau de ce nu 2 GB. Bateria are 2100 mAH si dispozitivul va avea suport pentru 4G.

Dispozitivul va imprumuta cateva caracteristici de la telefoanele LG cu Android. KnockON, Soft Light si Gesture Shot care permite realizarea unui selfie cu ajutorul unui gest al mainii, se vor gasi pe dispozitivul cu Windows Phone.

Momentan nu se stie care ar fi pretul de pornire al dispozitivului LG Lancet si nicio data de lansare.

s-ar putea sa-ti placa