Acasa Telefoane LG Optimus L1 II

LG Optimus L1 II

by Dragos Schiopu

LG s-a gandit la un smartphone accesibil pentru toata lumea, avand specificatii ce aduc aminte de telefoanele din 2010. Sa vedem daca acest telefon merita un scurt review.

LG Optimus L1 II

De la inceput remarcam un display micut de 3 inci. Cu toate ca LG doreste un spartphone cat mai ieftin, utilizatorii finali nu cred ca vor aprecia un display atat de mic. Un display de tip touch screen necesita cel putin 3,5 inci pentru a putea scrie cat de cat mesajele fara prea mare stres. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon tactat la 1GHz. Procesorul este bun pentru categoria lui de pret. De altfel, un Qualcomm Snapdragon de 1GHz asigura eularea sistemului de operare Android fluent. Totusi este necesara dezinstalarea aplicatiilor de tip facebook care consuma foarte multe resurse ( utilizeaza atat o mare parte din CPU cat si din RAM ). Ca tot vorbeam de resurse, telefonul are doar 512MB de RAM, ceea ce nu prea ne ajuta sa rulam prea multe aplicatii simultan. Versiunea de Android este 4.1.2 Jelly Bean, versiune ce ocupa 2GB din cei 4GB de memorie interna de care dispune telefonul. Dar asta nu este un inconvenient, deoarece telefonul suporta card de 32 GB.

Un telefon micut, dispune totusi de o baterie bunicica. Are 1540 mAh, dar este suficient pentru un telefon cu un display micut de 3 inci si un procesor cu un singur nucleu de 1 Ghz. Sa nu uitam de conectivitatea de care dispune telefonul. El vine cu HSDPA ce suporta 7,2Mbps, Wifi, Bluetooth si GPS. Deci, telefonul dispune de tot ceea ce trebuie, singurul minus fiind display-ul.

Telefonul va aparea pentru inceput in Marea Britanie si Rusia la un pret de 95 de dolari.

s-ar putea sa-ti placa