Acasa Portabile Ceasul smart, noul gadget inteligent

Ceasul smart, noul gadget inteligent

by Dragos Schiopu

inWatch este primul ceas cu adevarat inteligent ce ruleaza o versiune de Android mult modificata de catre compania chinezeasca.

Cred ca va intereseaza putin ce hardware are. In primul rand, inWatch are un display de 1,54 inci cu o rezolutie de 240 x 240. Procesorul este un dual core de 1,2 Ghz. Interesant este ca in ciuda dimensiunilor mult reduse, ceasul inteligent oferit de chinezi are un procesor destul de puternic, un dual core tactat la 1,2 Ghz ce poate procesa informatia foarte repede.

inwatch

inWatch este dotat si cu o camera de 2 MP pentru apeluri video sau de tip Skype si are o baterie de 500 mAh. Am spus apeluri video? Da, inWatch este cu adevarat un ceas inteligent. El are slot pentru cartela SIM ( conectivitate GSM ) astfel putem suna sau ne putem conecta la internet. Sistemul de operare este inDroid, o versiune modificate foarte mult a Androidului de catre producatorul chinez.

La capitolul conectivitate, inWatch sta foarte bine. Pe langa suportul GSM, ceasul ofera si Wifi, Bluetooth si GPS. Trebuie sa recunos ca acest inWatch m-a impresionat deoarece este un smartphone in miniatura.

Ceasul costa 290 de dolari si este disponibil pe siteul producatorului. Ca un comentariu suplimentar, pot sa remarc evolutia producatorilor chinezi care lasa in umbra producatori de renume precum Samsung sau LG.

s-ar putea sa-ti placa