Acasa Telefoane LG L9 II a fost lansat

LG L9 II a fost lansat

by Dragos Schiopu

LG continua seria de lansari, dupa ce LG G2 a avut parte de o primire pe masura. LG L9 II este up upgrade al lui L9, avand un hardware mai bun, dar incadrandu-se in categoria telefoanelor mid-range.

LG L4 II

LG L9 II dispune tot de un display de 4,7 inci true HD cu tehnologie IPS si rezolutie de 720 x 1280. De asemenea, densitatea pixelilor a urcat la L9 II la 312 ppi, L9 avand doar 234 ppi si o rezolutie de 540 x 960, Noul device are un procesor mai puternic decat L9 si anume un Qualcomm Snapdragon 400 dual-core tactat la 1,2 Ghz. Versiunea de Android este 4.1.2 Jelly Bean. Bateria are 2150 mAh si rezista la o zi de utilizare.

O functie noua pentru LG L9 II este IR (infrarosu), o functie de mult uitata pentru smartphone-urile moderne, dar binevenita.

Anuntul lansarii a fost facut oficial in Olanda, insa nu se cunoaste camera foto. Modelul LG L9 a avut o camera de 5 MP si se poate presupune ca L9 II ar avea o camera de 8 MP. Pretul pentru acest telefon nu a fost inca publicat. Smartphone-ul va ajunge in magazine in luna octombrie.

Trecerea de la un LG L9 la un L9 II nu este justificata. Upgrade-ul nu este unul major, procesorul avand o frecventa usor marita, o calitate mai mare a display-ului, dar nu ca sa merita inlocuirea vechiului L9.

s-ar putea sa-ti placa