Acasa Telefoane HTC One Max

HTC One Max

by Dragos Schiopu

Pe internet au aparut noi detalii despre HTC One Max, versiunea cu display mult mai mare a lui HTC One, unu dintre cele mai bune telefoane ale momentului. Viitorul flagship al companiei ar trebui sa fie prezentat la IFA Berlin 2013, iar Samsung va lansa Galaxy Note 3 tot in aceasta perioada.

HTC One Max

Cel mai nou telefon din portofoliul taiwanezilor va avea si cea mai noua versiune de Android. Astfel, HTC One Max va rula Android 4.3 Jelly Bean si este probabil sa detina o camera frontala de 2 MP. Fratele mai mare a lui HTC One va avea un procesor mult mai puternic, un Qualcomm Snapdragon 800 quad core tactat la o frecventa foarte mare de 2,3 Ghz, fiind acelasi procesor ca la LG G2. Un procesor puternic este ajutat de un GPU de top, Adreno 330, ce poate rula fara probleme cele mai noi jocuri. Multitasking-ul se poate face fara probleme, noul HTC One Max va dispune de 2 GB de RAM, mai mult decat suficient. Unul din cele mai impornate aspecte este display-ul, acesta avand 5,9 inci si evident fiind full HD cu rezolutia de 1920 x 1080p.

La capitolul design nu mai putem comenta nimic. HTC One Max va fi identic cu HTC One, fiind doar mai mare ca dimensiuni si primind doar un upgrade hardware.

HTC One Fam

s-ar putea sa-ti placa