Acasa Telefoane LG L70 se va vinde din aprilie

LG L70 se va vinde din aprilie

by Dragos Schiopu

LG L70 a fost anuntat chiar inainte de MWC din Barcelona in luna februarie. El va fi succesorul lui LG L7 II si pot sa va spun ca cei de la LG incep sa faca telefoane din ce in ce mai bune la design. Echipat cu un procesor dual core de la Qualcomm, noul L70 va aparea in magazine incepand cu luna aprilie. Avand dotari modeste, dar un design de top, telefonul se adreseaza publicului ce vor performante bune si un aspect placut la un pret cat mai mic.

LG L70

LG L70 este echipat cu un procesor dual core Qualcomm MSM8210 sau MSM8610 Snapdragon 200 tactat la 1,2 Ghz ce are nuclee Cortex A7 si procesor grafic Adreno 302. Combinatia dintre Cortex A7 si Adreno 302 ne indica faptul ca LG L70 face parte din categoria telefoanelor cu dotari modeste. Totusi L70 are 1GB de RAM si sistem de operare Android 4.4.2 KitKat. Telefoanele din seria L de la LG dau dovada de performante foarte bune, aspect placut si pret destul de mic.

Partea buna la acest telefon este camera foto. Ea are 8MP, iar cea frontala are 5MP. Memoria interna are doar 4GB, dar suporta card de 32GB. Bateria telefonului este de 2100 mAh si este suficient pentru un telefon cu Cortex A7.

Pretul nu a fost publicat oficial de LG, dar mai multi comercianti precum Amazon au publicat acest telefon pentru pre-comenzi la 179 euro. In UK telefonul costa 165 de lire, in timp ce pe piata din Taiwan pretul este de 163 de dolari. La noi pretul telefonului va fi mai mare decat cel de pe Amazon.

s-ar putea sa-ti placa