Acasa Telefoane LG G4 Beat, versiunea mini pentru G4

LG G4 Beat, versiunea mini pentru G4

by Dragos Schiopu

LG G4 Beat este versiunea mini a flagship-ului LG G4. Totusi, G4 Beat nu este un terminal chiar atat de slab. LG nu a lansat pana acum telefoane din categoria mini care sa ofere si o performanta decenta. LG G2 Mini sau G3 Beat au fost terminale modeste. Insa G4 Beat este un smartphone mid range cu o performanta decenta, insa pretul destul de mare nu il vor face o alegere optima.

LG G4 Beat

LG G4 Beat este versiunea mai slaba pentru G4. Acest terminal are un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615. Procesorul are patru nuclee Cortex ARM 53 tactate la 1,5 Ghz si patru nuclee ARM COrtex A53 tactate la 1Ghz. Consumul de energie este destul de bine optimizat pentru acest tip de procesor. Memoria RAM are 1,5 Ghz, ceea ce este putin dezamagitor. LG putea sa puna 2GB de RAM, in loc sa urmeze modelul celor de la Samsung, pentru ca cei din urma au obicei in a pune 1,5 GB de RAM la telefoanele mid range.

Camera principala are 8MP si poate filma full HD la 30 fps. Camera secundara are 5MP. La acest capitol telefonul sta destul de bine.

Ecranul are 5,2 inci FHD IPS cu 423 ppi. Bateria are doar 2300 mAh, iar acest lucru va genera o autonomie slaba pentru un terminal cu ecran de 5,2 inci FHD. Sistemul de operare este Android 5.1.1 Lollipop.

Concluzia este ca LG G4 Beat este un smartphone decent, dar nu reprezinta o alegere prea buna din cauza pretului mare, dar si a hardware-ul decent.

s-ar putea sa-ti placa