Acasa Diverse Ce ne mai jucam: Pixel Kingdom

Ce ne mai jucam: Pixel Kingdom

by Dragos Schiopu

Pixel Kingdom este un joculet foarte interesant si captivant realizat de cei de la SmashGames. Acesta face parte din categoria jocurilor Arcade din Google Play. Mie mi se pare si un joculet ce implica putina strategie. Aceasta aplicatie ocupa 15MB.

Pixel Kingdom

Android este o platforma ce ofera multe aplicatii in magazinul Google Play. Un avantaj enorm fata de iOS este si gratuitatea celor mai multe aplicatii.

Dar in momentele de plictiseala, un joc bun poate sa faca timpul sa treaca mai rapid. Pixel Kingdom este un joc foarte simplu, dar captivant. El face parte din categoria jocurilor RPG Defence.

Jocul este destul de simplu. Cu ajutorul unor soldatei trebuie sa ajungi pe partea cealalta. Soldatii se pot upgrada cu gold. Ce mi-a placut la acest joc este simplitatea lui. Dupa cum spune si numele „Pixel” grafica tinde mult spre jocurile vechi din anii 1990.

SmashGames mai au realizat cateva joculete interesante printre care si Backyard Zombies. Insa cel mai resuit joc al lor este Pixel Kingdom avand si cel mai mare numar de descarcari. Restul joculetelor sunt destul de simple si in general bazate pe aceeasi idee. Totusi, Pixel Kingdom este un joc destul de bine realizat ce merita o sansa.

Puteti descarca jocul din Google Play accesand acest link.

s-ar putea sa-ti placa