Acasa Telefoane LG G4 ar putea veni cu un senzor de amprenta

LG G4 ar putea veni cu un senzor de amprenta

by Dragos Schiopu

LG nu a adus la MWC 2015 viitorul sau flagship si anume LG G4 si asta pentru ca sud coreenii nu vor sa aduca un G3 imbunatatit, ci un model care sa faca fata concurentei si asta inseamna sa aiba cat mai multe facilitati. Un plus pentru G4 ar putea insemna senzorul de amprenta care a lipsit pana acum din smartphone-urile LG.

LG G4 posibil

LG inca nu a prezentat modelul sau la MWC, iar asta sugereaza ca sud coreenii vor sa fie peste concurenta imbunatatind telefonul pe ultima suta de metri. O veste de ultim moment arata ca LG se gandeste sa adauge un senzor de amprenta pentru butonul din spate pentru a fi in rand cu ceilalti competitori. Acest senzor nu ar fi o noutate in lumea smartphone-urilor, dar pentru fanii LG acest lucru inseamna o noutate. Samsung deja are u senzor de amprenta pe Galaxy S5 si unul mult optimizat pe Galaxy S6. Iphone 6 detine un astfel de senzor, astfel LG ar putea intra si el in rand cu tendintele.

Ceea ce mi se pare interesant este ca LG incearca sa fie cu un pas in fata competitiei, LG G3 fiind primul telefon din lume cu ecran 2K si LG G2 fiind primul telefon din lume cu butoanele de volum si power pe spate. In schimb, HTC incearca sa aduca ceea ce vor utilizatorii si anume un telefon foarte bun. HTC inca a pastrat ecranul Full HD si a decis sa renunte la nefolositorul ecran 2K, inutil si un consumator al bateriei. Astfel, inovatia nu inseamna mereu upgrade, iar LG nu isi va invata lectia nici cu G4, cota de piata a LG fiind de 5% si ocupand locul 5. Este clar ca sud coreenii vor sa impresioneze din nou pentru a pastra aceasta cota, insa am intalnit multi posesori de LG G3 care se plangeau de lagul din Android Lollipop. Oare isi va invata LG lectia?

s-ar putea sa-ti placa