Acasa Diverse Cumperi impacat un produs testat?

Cumperi impacat un produs testat?

by Dragos Schiopu

Daca ti se ofera posibilitatea de a testa un produs inainte de a-l cumpara, niciodata nu ezita sa o faci. Aud in jur cunostinte care isi comanda diferite lucruri pe internet fara sa le fi vazut vreodata in realitate, nici vorba sa le fi testat, plangandu-se ca imaginea pe care si-au creat-o in minte dupa ce au vazut pozele produsului pe site, nu se potriveste cu ceea ce au primit acasa.

Si acest lucru se intampla in conditiile in care reprezentanta magazinelor respective se afla la doi pasi de ei si ar putea oricand sa testeze acolo produsele de care sunt interesati. Inainte de a le comanda si de a beneficia de vreun discount suplimentar pentru achizitia online. Poate nu reusesti sa afli tot ce ai vrea de la un telefon expus intr-o reprezentanta a unui magazin (cum ar fi, de exemplu, durata bateriei sau anumite aspecte ale camerei foto), dar cu siguranta esti mult mai lamurit decat daca nu ai fi intrat niciodata in contact cu dispozitivul respectiv.

HTC-Desire-610

Eu eram mai mult decat decisa sa imi achizitionez un HTC Desire 610, dar ma gandeam ca nu as fi multumita de el ca si design, in special din cauza dimensiunilor sale. As fi vrut un telefon cu un ecran mai mare. Intr-o zi, am avut drum la o reprezentanta Vodafone si, cand l-am vazut expus, mi-am dat seama ca este ceea ce caut din punct de vedere dimensiuni. L-am butonat putin in asteptarea randului la un consultant de vanzari si astfel m-am decis ca il voi cumpara cu prima ocazie.

Pentru situatiile in care nu ai cum sa testezi un dispozitiv pe care urmeaza sa il cumperi, poti cauta review-uri si pareri pe site-uri cum ar fi inteste.ro.

Pe acest site poti gasi pareri si impresii despre telefoane, tablete, laptopuri, televizoare, console de joc disponibile aici, dar si pareri despre electrocasnice cum ar fi frigidere sau masini de spalat, dar si pareri si recomandari legate de echipamente foto si video.

In plus, in sectiunea de comentarii a fiecarui produs poti adauga si tu parerea despre acesta, dar si calificative de la 1 la 10 pentru raportul calitate/pret, performanta, design.

Desi gusturile si parerile sunt cu siguranta diferite de la cumparator la altul, acestea pot face uneori diferenta in achizitionarea unui produs.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Cristian 25-05-2015 - 23:34

Ar mai fi si wtm.ro de unde am citit review-uri cand mi-am cumparat televizorul. Recomand

Comentariile sunt inchise.