Acasa Telefoane LG G3 Dual LTE se va lansa in Rusia

LG G3 Dual LTE se va lansa in Rusia

by Dragos Schiopu

LG G3 Dual LTE se va lansa in Rusia in noiembrie. Telefonul este un G3 care are doua sim-uri in loc de un sim. Un lucru important de spus este ca noul LG G3 Dual LTE se bucura de acelasi hardware de pe un G3 normal, astfel LG nu a creat un telefon mai slab care are un hardware mediocru.

LG G3

LG G3 Dual LTE este un smartphone dual sim, dar identic la specificatii cu un G3 normal. Si pentru ca LG si-a dublat numarul de telefoane vandute odata cu LG G2, sud coreeni au decis sa investeasca masiv in noile terminale pentru 2014-2015. Design-ul lui G2 a aparut pe toate terminalele din noua generatie.

Astfel, cu o gama foarte variata de telefoane, LG a introdus si o varianta dual sim a flagship-ului companieie. LG G3 Dual LTE este echipat cu un procesor de la Qualcomm, un Snapdragon 801 de 1,5 Ghz, 3 GB de RAM, 32GB memorie interna si suport pentru carduri de memorie de pana la 128GB.

Bateria de pe acest terminal este tot de 3000 mAh si tine cu 10-20% mai putin decat pe G2 din cauza ecranului care are un consum mult mai mare. Este drept ca si imaginea este foarte clara, insa puterea de procesare si calitatea display-ului cresc consumul si implicit scad autonomia.

LG G3 Dual LTE s-ar putea lansa si in Europa, dar nu avem informatii clare in acest sens.

s-ar putea sa-ti placa