Acasa Telefoane LG G3 dezvaluit de o husa de protectie

LG G3 dezvaluit de o husa de protectie

by Dragos Schiopu

LG G3 va fi viitorul flagship al sud coreenilor de la LG. Viitorul telefon va semana izbitor de mult cu LG G2 care a impresionat placut prin design si performanta in acelasi timp fiind mult peste Samsung la capitolul stabilitate.

LG G3

LG G3 a aparut intr-o imagine cu o husa de protectie fiind asemanator cu LG G2. Singura diferenta remarcabila este spatele telefonului unde se remarca un senzor IR. Sub camera se regasesc butoanele de inchidere si cele de volum la fel ca la LG G2. Fata telefonului nu difera de cea a predecesorului fiind identica. Mari diferente de design nu sunt intre G3 si G2 astfel designul de pe G2 il vom regasi la viitorul flagship al LG cu mici schimbari pe spate (aparitia senzorului IR).

Ecranul va avea 5.5 inci cu rezolutie QHD si va veni cu o noua interfata Optimus UI. Sunt curios daca aceasta interfata va ajunge si pe Optimus G, G Pro, si G2. Ar fi interesant ca LG sa nu uite de vechile lor flagship-uri. Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 801 si va avea o camera de 16MP (nu de 13MP). Bateria va avea 3,000 mAh. Telefonul este asteptat sa soseasca pe 27 mai. Probabil va mai trece putin timp pana va ajunge si in Romania.

s-ar putea sa-ti placa