Acasa Diverse Cum putem sa transformam Windows-ul in MAC?

Cum putem sa transformam Windows-ul in MAC?

by Dragos Schiopu

Multi dintre noi ne dorim sa utilizam Windows pentru ca ne ofera cele mai multe aplicatii la fel ca Android pentru telefoane. Cei mai multi prefera WIndows-ul pentru ca au cumparat un calculator care vine direct cu el instalat, etc. Dar ce se intampla cand ne dorim ca PC-ul nostru cu Windows sa arate ca unul cu MAC? Aici intervine Mavericks Pack 3.0 care are cateva imbunatatiri.

Majoritatea dintre noi se plictisesc de a avea mereu acelasi Windows banal, aceeasi tema si acelasi cursor. Astfel putem instala Rocketdock, Theme Patcher sau alte programe de personalizare. Dar Mavericks Pack 3.0 este un installer care face tot in locul nostru. Astfel noi decat pornim executabilul si in cateva minute avem un nou Windows mai aratos in opinia multora.

Acest pack este compatibil cu Windows 7, Windows 8 & 8.1 fara a mai suporta batranul Windows XP (ceea ce este foarte bine). Un utilizator MAC va sesiza imediat diferentele, dar in mare WIndows-ul va semana cu cea mai noua versiune de MAC. In cazul in care nu sunteti multumiti de acest pack il puteti dezinstala desi Windows-ul va arata destul de bine. Puteti sa instalati acest pack si sa schimbati tema cu una dorita de voi deoarece programul instaleaza automat si Theme UX care va permite sa schimbati temele la Windows cu unele mult mai reusite. Totusi, nu uitati ca si consumul resurselor va creste (temele personalizate consuma mai mult RAM si utilizeaza mai mult procesorul).

Puteti descarca Mavericks Pack 3.0 dand click aici.

s-ar putea sa-ti placa