Acasa Telefoane LG G2 mini. Merita?

LG G2 mini. Merita?

by Dragos Schiopu

Pentru ca este ceva obisnuit ca dupa flagship sa apara si versiunea mini, LG a anuntat G2 mini cu display de 4,7 inci. Astfel, designul reusit a lui G2 se regaseste intr-o carcasa mai mica si de asemenea cu un hardware mai slab.

LG G2 mini

G2 mini este o versiune mai mica pentru G2. Asta nu este nici o problema, dar se pare ca marii producatori reduc drastic performantele device-urilor ”mini”. In timp ce LG G2 are un puternic procesor Qualcomm Snapdragon 800, G2 mini este echipat cu un Snapdragon 400 sau nVidia Tegra 4i. Consider ca este o idee foarte buna sa produci un telefon puternic si unul mai mic care sa semene cu flagshipul, dar in momentul in care vezi ca hardware-ul a intrat si el la apa parca nu iti mai vine sa il cumperi. Nu doar procesorul este mai slab. Telefonul este echipat cu doar 1GB de RAM si 8GB memorie interna.

Camera foto are 8MP fata de 13MP cat avea G2, iar cea secundara doar 1,3MP. Bateria are 2,440 mAh ceea ce este destul de bine. Ar fi fost frumos ca LG sa nu urmeze exemplul Samsung si sa scoata un LG G2 mini cu acelasi hardware ca G2. Din pacate este o moda in randul marilor producatori sa taie drastic din performanta modelelor ”mini”.

Telefonul va ajunge in Rusia in luna martie urmand sa apara si in Europa destul de repede cu un pret de 300/400 de euro.

s-ar putea sa-ti placa