Acasa Telefoane LG G Watch se apropie

LG G Watch se apropie

by Dragos Schiopu

LG promoveaza printr-un spot video care pune in evidenta cateva caracteristici cheie pentru viitorul lor ceas inteligent, mai exact G Watch.

g watchIn cele 54 de secunde ne sunt prezentate beneficiile principale pe care le putem avea cu G Watch. Ceasul va fi compatibil cu telefoanele care ruleaza pe Android, are un design elegant si ofera un confort special pentru a putea fi purtat fara probleme de-a lungul unei zile intregi. Corpul este altcatuit dintr-un metal usor care ofera si o rezistenta mai bine definita, dar si capacitatea de a fi scapat in apa.

Chiar daca LG a dezvaluit acum ceva timp cateva din specificatiile lui G Watch, in prezentarea aceasta nu au adus noi informatii, ci pur si simplu doresc sa starneasca un interes cat mai mare in jurul potentialilor cumparatori.

Noul ceas este dezvoltat de catre LG in colaborare cu Google, acesta va fi echipat cu Android Wear, fiind prezenta o versiune putin mai modificata decat in modul initial. Va fi compatibil cu mai multe dispozitive, aici incluzandu-i mai ales pe cei de la Asus, HTC, Motorola sau Samsung.

Marele avantaj al viitorului G Watch este ca va veni echipat inca din fabrica cu caracteristica de care multi fani Android s-au indragostit, evident fiind vorba de „Ok Google”. Mecanismul va fi unul similar cu cel prezent in acest moment pe Google Glass.

Cei de la LG planuiesc sa lanseze ceasul cat mai curand, fiind o posibilitate destul de ridicata sa-l vedem cu adevarat pana la finalul trimestrului acestuia, daca este asa, cu siguranta undeva in jurul lunii iunie vom putea sa vedem marea conferinta.

Daca doriti sa vedeti spotul publicitar de care am povestit mai sus, este acesta:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ObhAvvJEi0k]

Piata ceasurilor inteligente a evoluat foarte mult in ultima perioada, asa ca in curand vom avea posibilitatea sa ne alegem unul dupa mai multe criterii, ceea ce este un lucru bine venit pentru pasionatii de tehnologie.

s-ar putea sa-ti placa