Acasa Diverse Cum arata bicicleta zburatoare

Cum arata bicicleta zburatoare

by Dragos Schiopu

Anul trecut in luna iunie a fost prezentata o bicicleta mai neobisnuita, aceasta fiind capabila sa nu ne plimbe doar la nivelul solului, ci putand chiar sa ne duca in inaltul cerului.

biciclete_electrice_timisoaraBicicleta de care va povestesc se autointituleaza prima bicicleta zburatoare, insa din punctul meu de vedere conceptul nu este unul neaparat revolutionar. Au mai existat si alte aparate de zbor care seamana izbitor de mult cu bicicleta aceasta, insa nu au fost concepute de a avea aceasta forma.

Bicicleta este potrivita pentru toti amatorii de senzatii extreme, dar poate sa fie folosita si pentru niste scurte plimbari la altitudini inalte printre norii pufosi.

Modelul acesta este construit de catre o companie britanica si poarta numele Paravelo. Este o bicicleta cu un cadru de aliaj de aluminiu foarte usor si cu fibra de carbon, in spate are un motor puternic si o parapanta care va ajuta bicicleta sa survoleze deasupra pamantului la altitudini care pot ajunge chiar pana la 4000 de metri, si cu o viteza de aproximativ 40 km pe ora.

Pana in acest moment, Paravelo are o autonomie de zbor de 120 de km, arhisuficient pentru plimbarile din timpul liber. Totodata, poate sa fie folosita si pe pamanat, aceasta avand roti si suspensii ca si la o masina special conceputa pentru munte.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EpY1Q6IUb0s]

Daca doriti sa vedeti cum functioneaza in realitate bicicleta va invit sa vizionati videoclipul postat mai sus.

s-ar putea sa-ti placa