Acasa Tehnologie LG a creat o noua gama de ecrane OLED ce pot fi lipite in locul tapetului

LG a creat o noua gama de ecrane OLED ce pot fi lipite in locul tapetului

by Dragos Schiopu

dsaca

Dezvoltatorii de la LG au cautat si au gasit solutia, astfel incat au creat ecranele OLED ce pot fi lipite de perete fara nici-o problema. Noile display-uri, sunt extrem subtiri, au o suprafata magnetica pentru montare, care nu distorsioneaza sub nici-o forma calitatea imaginii.

Este deja stiut faptul ca cei de la LG sunt unii dintre cei mai mari dezvoltatori atunci cand vine vorba de ecrane si televizoare de inalta clasa, beneficiind de unele dintre cele ma importante si mai performante tehnologii de ultima ora. Apple este una dintre cele mai mari companii care a apelat la serviciile LG, astfel incat sa asigure o calitate ridicata la panourile folosite pentru Apple Watch.

Cu toate ca nu este un televizor, ci doar un ecran, noul proiect va putea fi integrat pe viitor si intr-un TV, avand o performanta tehnologica de invidiat. Display-ul celor de la LG este capabil sa preia forma sistemului magnetic de prindere, astfel incat sa devina curbat sau plan, in functie de preferintele consumatorului. Asa cum bine puteti observa si in imaginea de mai sus, noul display are o dimensiune de 55 de inci si doar un milimetru in grosime, cantarind 1,9 kilograme. Cu siguranta, atunci cand display-ul va fi integrat intr-o carcasa de televizor, acesta se va adapta la dimensiunile si capacitatile carcasei, fiind putin mai gros si mai greu, dar nu cu foarte mult.

„Ar trebui sa fim capabili sa producem volume semnificative pentru clientii nostri din iulie sau august, insemnand ca speram sa atingem o capacitate maxima de productie si promovare incepand cu al treilea trimestru al acestui an.” a relatat Yeo Sang-deog, directorul LG Display, cel responsabil cu productia ecranelor OLED.

Cel mai probabil cei de la LG nu vor lansa acest display doar ca proiect, vor dori sa il integreze intr-un televizor, astfel incat sa ofere un pachet complet, eventual intr-un Smart TV, pentru ca experienta pe un asemenea ecran de foarte buna calitate, sa fie cu adevarat uimitoare.

s-ar putea sa-ti placa