Acasa Diverse Cum facem root la Samsung Galaxy S6?

Cum facem root la Samsung Galaxy S6?

by Dragos Schiopu

Cum facem root la Samsung Galaxy S6 in cel mai simplu mod? Este necesara o aplicatie foarte utila numita KingRoot. Aceasta aplicatie a primit recent un update la versiunea 4 si suporta limba engleza. Aceasta aplicatie poate fi folosita pentru sute de dispozitive precum Samsung Galaxy S6.
KingRoot

O metoda de root implica drepturi de administrator, dar exista posibilitatea sa va pierdeti garantia. Totusi, se poate face si unroot si fisierele su (instalate de aplicatie) vor disparea.

Versiunea anterioara era in limba chineza, asta pentru ca KingRoot este cea mai utilizata aplicatie de chinezi pentru a roota un telefon. Si asta pentru ca este o aplicatie simpla si foarte buna. Eu am folosit aceasta aplicatie pentru a face root la un Vodafone Smart 4 Power si a mers perfect. Ceea ce nu mi-a placut este acea aplicatie King User care vine ca un inlocuitor pentru SuperSu din Google Play. Dar asta se poate remedia printr-un update binary la SuperSU.

Metoda de root este foarte simpla. Trebuie doar sa instalam aplicatia in telefon apoi alegem ”try to root”. In cateva secunde va aparea si un mesaj daca telefonul a fost sau nu rootat. Majoritatea telefoanelor sunt suportate de aceasta aplicatie. Daca nu puteti reusi cu aceasta aplicatie, am mai prezentat cateva pe Digipedia.

s-ar putea sa-ti placa