Acasa Telefoane Lenovo Vibe Z K910 Dual Sim Full Active

Lenovo Vibe Z K910 Dual Sim Full Active

by Dragos Schiopu

Spre deosebire de perioada in care cumparatorii se fereau in mod special de produsele si, mai cu seama, gadgeturile etichetate „Made in China”, lucrurile s-au schimbat dramatic in ultima vreme, odata cu aparitia unor companii respectabile din domeniul IT, precum , Lenovo, Htc, Huawei, Zte sau Zopo.

Un astfel de producator chinez poate fi considerat si Lenovo, care a lansat recent smartphone-ul Lenovo Vibe Z K910 dual sim Full active, dotat cu o camera foto/ video frontala de 5 megapixeli (unghi larg de fotografiere) si multe alte caracteristici despre care vom vorbi in mod detaliat in randurile urmatoare.

Raportat la pretul cerut in schimbul achizitionarii sale, Lenovo Vibe Z K910 pare sa fie o afacere buna pe termen lung. Primul lucru care atrage la acest device este, fara doar si poate, display-ul de 5.5 inch, rezolutie FULL HD, cat si modul in care arata per total. Avem in fata noastra un dispozitiv cu design ultra-subtire, ce cantareste doar 145.2 grame. Si in timp ce unii ar putea argumenta ca acest smartphone este un potential candidat phablet, in momentul in care il veti tine in propriile maini, acesta va fi perceput, in materie de manevrabilitate, ca un telefon de 4-4.5 inci.

In ceea ce priveste specificatiile, Lenovo Vibe Z K910 dual sim ruleaza pe sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean , cuplat la un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 cu o frecventa maxima de 2.2 Ghz si 2 GB de memorie RAM. Pe de alta parte, spatiul de stocare este problematic, in masura in care ofera doar 16GB, din care aproximativ 13GB liberi pentru fotografii, muzica, clipuri video, filme si alte fisiere mai mult sau mai importante pentru utilizatori.

Altfel, Lenovo Vibe Z K910 compenseaza printr-o camera foto principala de 13 megapixeli cu autofocus, diafragma f/1.8 si LED flash, capabila sa traga imagini la o rezolutie de 4128 x 3096 pixeli.

Camera foto secundara, dupa cum afirmam si mai sus, este suficient de performanta pentru a efectua cu succes apeluri video si de a realiza acele selfie-uri, foarte la moda in 2014. Obiectivul superangular de 84 de grade surprinde mai mult decat va puteti imagina, inclusiv si pe cel de-al cincilea prieten al dumneavoastra care nu reusea mai mereu sa intre in cadru.

La o prima vedere, deci, Lenovo K910 Vibe Z le da clasa altor dispozitive in materie de camera foto (vezi Galaxy Note 3 sau Sony Xperia ZL). La toate acestea, adaugand si faptul ca este un smartphone dual sim full active, Lenovo K910 se transforma intr-un smartphone „must-have”.

In concluzie, recomandam achizitionarea acestui model din urmatoarele motive: calitatea constructiei si design, camera foto frontala performanta, la care se adauga procesorul Snapdragon 800, functie dual sim full active.

s-ar putea sa-ti placa