Acasa Diverse Sony a câștigat 3 premii iF Gold și 23 de premii iF Design

Sony a câștigat 3 premii iF Gold și 23 de premii iF Design

by Dragos Schiopu

Camera Cyber-shot™ RX10, tableta PC VAIO® Tap11 și televizorul 4K BRAVIA™ X9 au fost produsele Sony premiate cu aur pentru cel mai bun design.
Sony a primit 26 de premii iF Awards, dintre care trei sunt distincții de aur, în cadrul prestigiosului concurs internațional, iF Design Awards. Cele trei premii de aur validează excelența Sony în domenii diverse, de la surprinderea amintirilor cu ajutorul camerei foto, la crearea de conținut pe tabletă și plăcerea de a viziona fotografii și filme la rezoluție 4K pe ecranului televizorului.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

Mai jos sunt câteva din observațiile juriului, pentru fiecare din produsele Sony care au câștigat aurul.

iF Gold Awards 2014
Seria BRAVIA™ X9000A | 4K LED HD TV
“În acest caz, întâlnim o reducere perfectă a formatului pentru acest tip de produs: televizor cu ecran plat. Produsul are o estetică impresionantă, un format generos și boxe integrate. O dată pornit, televizorul impresionează prin efectele sale. Fiecare margine, fiecare suprafață este perfect proiectată și lucrată.”

Categoria: 03. audio / video
Compania/producător: Sony Corporation, Tokyo/Japan

DSC-RX10 | Digital Still Camera
“Sony RX10 este camera care seamănă cel mai mult modelelor DSLR anul acesta. Carcasa are linii incredibil de fine și utilizarea camerei este intuitivă. Nu se găsesc funcții inutile. Produsul convinge prin forma strictă, puternică și design-ul cu detalii clare.”

Categoria: 03. audio / video
Compania/producător: Sony Corporation, Tokyo/Japan

VAIO® Tap11 | Tablet PC
“Această tabletă-PC ne-a cucerit pentru că reflectă maturitatea brandului care continuă să inoveze printr-un design consistent, coerent și cu materiale de calitate, excelenta atenție la detalii și execuția simplă și curată.”
Categoria: 05. computer
Compania/producător: Sony Corporation, Tokyo/Japan

s-ar putea sa-ti placa