Acasa Telefoane Lenovo Vibe Shot, un telefon excelent pentru fotografii

Lenovo Vibe Shot, un telefon excelent pentru fotografii

by Dragos Schiopu

Lenovo si-a extins foarte mult gama de telefoane mobile pentru a oferi produse variate in functie de nevoile utilizatorilor. Lenovo Vibe Shot este un telefon dedicat pasionatilor de fotografii avand o camera de 16MP. Dar obiectivul foto este cel care face diferenta si nu numarul de MP. Acest smartphone are si un hardware excelent, dar nu suficient pentru a filma la rezolutie 2K. Este un telefon aproape perfect pentru pasionatii de fotografii.

Lenovo Vibe Shot

Lenovo introduce Vibe Shot Z90-7 care dispune de o camera de 16MP triple LED dual tone. Acest telefon are un design foarte bine gandit ce pune camera principala in evidenta. Camera secundara are 8MP. Ambele camere, atat cea de 16MP cat si cea de 8MP, pot filma la rezolutia Full HD. Probabil acest senzor optic ar putea sa filmeze chiar la rezolutia 2K, insa procesorul de care dispune este un Snapdragon 615 care are ca chipset grafic un Adreno 405. Acest procesor grafic este unul entry level si nu suporta o rezolutie atat de mare pentru filmat. Probabil era mai indicat un Snapdragon 801, insa Lenovo a ales un procesor foarte eficient energetic.

Hardware-ul de care dispune telefonul este unul destul de bun. Procesorul SD 615 este un octa core cu patru nuclee tactate la 1,7 Ghz Cortex A53 si patru nuclee de 1.0 Ghz Cortex A53. Eficienta procesorului este destul de buna, dar mi-ar fi placut o frecventa de 1,5 Ghz pe el care ar fi fost mai mult decat suficienta pentru multitasking si realizarea unor poze in modul rapid de care dispune acest smartphone.

Memoria RAM are 3GB, iar cea interna 32GB. Nu exista si o varianta de 16GB ceea ce ma bucura pentru ca este un telefon pentru fotografi, deci 16GB (12 utilizabili) este mult prea putin. Oricum, Lenovo Vibe Shot dispune si de un slot de card si suporta pana la 128GB. Din acest punct de vedere, Lenovo a construit un telefon foarte bun.

Ecranul telefonului este de 5 inci Full HD cu 441 ppi. Pot spune ca este un telefon compact, pentru ca 5 inci este o diagonala foarte buna. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 3.

Autonomia este si ea foarte buna. Telefonul are o baterie de 3000 mAh ce asigura cel putin o zi de utilizare.

Acest smartphone poate fi comandat da pretul de 316 dolari. Nu este un telefon de top la capitolul performanta, dar este un telefon de top la capitolul foto.

s-ar putea sa-ti placa