Acasa Diverse Imbunatateste performantele si durata bateriei iPhone-ului tau cu un upgrade la IOS 9

Imbunatateste performantele si durata bateriei iPhone-ului tau cu un upgrade la IOS 9

by Dragos Schiopu

Incepand de astazi Apple ofera posesorilor de iPhone, iPad sau iPod Touch o noua versiune de soft (sistem de operare si aplicatii): IOS 9. Acesta va imbunatati performatele dispozitivului, va mari durata de utilizare a bateriei si va rezolva cateva erori ale versiunilor anterioare. Partea cea mai buna la acest IOS 9 este faptul ca este oferit gratuit.

ios-9

Functioneaza pe iPhone 4S, iPad 2, iPad mini, sau iPod touch, si orice variante de dispozitive ulterioare.

La prima vedere, IOS 9 nu aduce nimic nou din punct de vedere design. Recenziile celor care l-au testat sunt pozitive, toti avand numai cuvinte de lauda despre aceasta versiune de soft: aplicatiile sunt mai usor de utilizat, simultan, Siri raspunde mai repede si mai bine, performanta in utilizare, durata mai mare de utilizare a bateriei, grad sporit de securitate.

Deschiderea unui email, a mesajelor, a paginilor web sau fisierelor PDF este mult mai rapida si fluenta. Trecerea de la o aplicatie la alta se face in acelasi mod rapid, cu ajutorul unor carduri, asemanatoare unor semne de carte. IOS cards

Durata bateriei este extinsa cu cel putin o ora de utilizare, in plus, in meniu poti regasi un Low Power Mode, inspirat de Android, care ajuta la economisirea bateriei.

IOS 9 battery

In acest Low Power Mode, telefonul nu isi mai actualizeaza aplicatiile in fundal, nu mai actualizeaza emailurile, reduce luminozitatea. Acest mod de economisire ar putea adauga inca 3 ore duratei bateriei. Nu este specificat daca 3 ore de utilizare sau 3 in stand-by.

Odata cu IOS 9 s-a schimbat si modul de deblocare al telefonului, care pana acum era format din 4 cifre, de acum vor fi necesare 6 cifre – a fost sporita securitatea, iar aceasta schimbare se refera strict la functia Simple Password. In continuare, odata dezactivata aceasta functie, se pot stabili parole de orice lungime.

Procesul de upgrade al sistemului de operare a fost si el … upgradat. Daca pana acum erau necesari cel putin 4 GB la o actualizare, dupa trecerea la IOS 9 vor fi necesari doar 1,3 GB. Daca este necesar, telefonul va cere permisiunea sa stearga temporar cateva aplicatii, pe care le va reinstala in mod automat dupa terminarea upgrade-ului.

Nu in cele din urma, Apple a introdus pe IOS 9 aplicatia Move to IOS – care te-ar ajuta in eventualitatea in care decizi sa devii utilizator IOS dupa ce ai fost utilizator Android.

Detalii complete despre noile functionalitati IOS 9 aici.

s-ar putea sa-ti placa