Acasa Telefoane Lenovo K3 Music Lemon

Lenovo K3 Music Lemon

by Dragos Schiopu

Lenovo este un producator foarte bun cand vine vorba de telefoane. Chinezii se intrec in a scoate cat mai multe modele de telefoane. Ironia, daca as putea spune, ar fi scadearea numarului de terminale pe care Samsung le va produce in 2015 in detrimentul chinezilor care produc permanent. Lenovo nu se lasa mai prejos si scoate un telefon extrem de ieftin si bun. Pretul acestui terminal este de 97 de dolari si se va lansa in China.

lenovo-le-lemon-k3-side-720x480

Lenovo K3 Music este un terminal ideal. Spun asta pentru ca pretul lui ar fi de 97 de dolari, dar sa vedem daca se va lansa la acest pret. Daca venea din partea altui producator era chiar un pret normal, dar Lenovo este un producator cu renume, iar K3 Music Lemon are dotari foarte bune si un pret mic.

Avem un terminal cu un procesor pe 64 de biti un Qualcomm Snapdragon 410 ce suporta o frecventa maxima de 1,4Ghz, iar telefonul s-ar parea ca va avea 1,2 Ghz. Acesta este un quad core cu nuclee ARM Cortex A53. Memoria RAM prezinta 1GB. Hardware-ul este mai mult decat ok, iar bateria de 2300 mAh in combinatie cu un display de 5.0 inci 720p IPS este o alegere ideala pentru o autonomie buna si o imagine clara. Camera principala are 8MP, iar cea secundara are 2MP. De asemenea telefonul dispune de 4G LTE Cat4 de pana la 150 Mbps.

Lenovo K3 Music Lemon va fi disponibil doar online, precum telefoanele Xiaomi, iar asta ar putea justifica pretul foarte mic.

Lenovo-K3-Music-Lemon

s-ar putea sa-ti placa