Acasa Telefoane Lenovo Golden Warrior S8 un octa core la 130 de dolari

Lenovo Golden Warrior S8 un octa core la 130 de dolari

by Dragos Schiopu

Lenovo Golden Warrior S8 este un smartphone pregatit de chinezi la un super pret cu un hardware de top si un pret extrem de mic, doar 130 de dolari pentru piata din China. Sunt sanse ca telefonul sa apara si in Europa, deoarece Lenovo este un producator care activeaza si pe piata din America sau Europa, nu doar in China. De altfel, Lenovo este cel mai mare producator din China si din lume cand vine vorba de PC-uri.

Lenovo Golden Warrior S8

Lenovo Golden Warrior S8 este un smartphone foarte bun la un pret foarte mic. Nu exista un telefon mai bun calitate/performanta/pret care sa rivalizeze cu Golden Warrior S8. Telefonul este dotat cu un procesor octa core de la Mediatek de 1,4 Ghz si 2GB de RAM. Display-ul este foarte mare avand 5,3 inci la rezolutie 720p si este protejat de Gorilla Glass 3. Memoria interna are 16 GB si este destul de mult pentru un telefon de doar 130 de dolari. Camera principala are 13MP, iar cea secundara 5MP. Singurul defect, daca pot spune asa este bateria care are doar 2,000 mAh. O baterie de doar 2,000 de mAh nu cred ca poate sa sustina un display atat de mare. Procesorul este un octa core cu nuclee cortex A7 la 1,4 Ghz ce nu consuma foarte mult, problema cea mai mare fiind display-ul. Sunt putin surprins ca bateria are doar 2,000 mAh, deoarece Lenovo producea telefoane cu baterii foarte bune, P780 avand 4,000 mAh.

Telefonul va veni cu Android 4.2.2 Jelly Bean. Informatiile par totusi putin cam ireale. Pentru un telefon atat de bun este cam greu de crezut ca va costa doar 130 de dolari. Dar poate Lenovo vrea sa domine piata din China si nu numai. Daca este real si telefonul va aparea si in Europa, Lenovo o sa dea lovitura cu un smartphone atat de ieftin si de bun.

s-ar putea sa-ti placa