Acasa Telefoane Gionee Pioneer P4 un nou smartphone ce ar putea aparea si la Allview

Gionee Pioneer P4 un nou smartphone ce ar putea aparea si la Allview

by Dragos Schiopu

Gionee Pioneer P4 a aparut pe site-ul oficial Gionee din India cu specificatii complete dar fara un pret estimativ. Dupa ce Gionee a lansat Pioneer 3 in Decembrie, acum pregateste un nou model care are un ecran mai mare, 4.5 inci fata de 4.3 inci cat avea Pioneer 3. De asemenea este posibil ca telefonul sa apara in Romania prin Allview.

Gionee Pioner 4

Viitorul Gionee Pioneer P4 a fost surprins pe site-ul oficial Gionee din India dupa care a disparut de pe site. Insa informatiile despre noul terminal deja au fost facute publice. El va avea un display de 4.5 inci FWVGA. Procesorul este un MediaTek MT6582 (quad core) ce are o frecventa de 1,3 Ghz dar este mult mai bun decat MTK MT6589T care are 1,5 Ghz. Memoria RAM este de 1GB fata de 512 cat are Pioneer 3. Memoria interna are 8GB si se poate extinde pana la 32GB printr-un card microSD. Camera principala are 5MP, iar cea secundara are 2MP. Sistemul de operare este Android 4.2.2 Jelly Bean. Bateria este un Li-Polymer si are 1800 mAh, iar telefonul este dual sim.

O lansare din partea Gionee presupune un telefon nou in stocul Allview. Gionee a lansat cateva telefoane foarte bune precum Elife E7 care la Allview se numeste X1 Xtreme. Este bine ca avem parte si noi de telefoane extrem de bune la un pret mai mic fata de marii producatori datorita Allview.

s-ar putea sa-ti placa