Acasa Telefoane Concept iPhone 6

Concept iPhone 6

by Dragos Schiopu

Inainte ca Apple sa lanseze oficial iPhone 6, fanii companiei americane ce isi are productia in China se intrec in concepte care mai de care mai interesante. O sa va prezint acum un concept departe de realitate, o idee al unui telefon extrem de subtire cu doua display-uri. Conceptul este foarte bine realizat, dar noi suntem in 2014, nu in 2020.

iPhone 6 Concept

Am spus mai sus ca acesta este un concept bine realizat. Da, asa este. El a fost realizat de Sahanan Yogarasa, exagerand cam mult la capitolul inovatie. Design-ul este reusit, chiar foarte reusit. Telefonul parca este cam subtire. Ce mi-a placut la acest concept este al doilea ecran care iese din carcasa. Este o idee indrazneata, dar irealizabila pentru moment. Un display atat de subtire se poate fabrica, dar ar costa foarte mult un astfel de terminal.

Camera in acest caz are 16MP si poate filma la 4k cu 240 imagini pe secunda. Din start acest concept este departe de realitate. Noul concept iPhone 6 ar trebui sa aiba doar 5.23 mm grosime. Dupa cum am spus si mai sus, mi se pare cam subtire. Ecranul ar trebui sa foloseasca Ultra Retina Display avand o densitate de 463 ppi si 5 inci marime. Procesorul ar trebui sa fie un A8 quad core la 2,3 Ghz ajutat de 3GB de RAM. Actualul iPhone 5s are doar un dual core de 1,3 Ghz si 1GB de RAM. Ma intreb cat de „bine” ar rula Android pe un hardware atat de slab.

Informatii oficiale despre iPhone 6 exista. Se presupune ca va avea un display de 4,7 inci. Ar fi de apreciat daca noul terminal de la Apple va oferi si o latime mai mare, nu doar un ecran foarte lung.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=923WpCg4N40]

s-ar putea sa-ti placa