Acasa Tehnologie Legrand Multi-Outlet Extension for TV

Legrand Multi-Outlet Extension for TV

by Dragos Schiopu

Am primit de la Legrand o jucarie care nu doar ca iti poate fi foarte utila in casa, dar te poate ajuta si sa economisesti curentul electric. Pe scurt, este o extensie care permite organizarea cablurilor de la tv si celelalte device-uri care mai stau de obicei pe langa televizor (in cazul meu e vorba de mediabox si de playstation) astfel incat sa nu mai ai 100 de cabluri care sa atarne pe jos.

Cand a venit coletul si l-am desfacut, am zis, minunat, inca un triplu si m-am bucurat. Nu stiu cum e la voi, la mine de o viata nu imi ajunge niciodata numarul de prelungitoare pe care le am, cand am inchis sediul firmei acum cativa ani si am ramas cu vreo 5-6 prelungitoare am zis ca nu o sa mai am niciodata nevoie de asa ceva. Doua luni mai tarziu mai cumparam 2, ca se pare ca tot nu imi ajungeau.

Dar studiind cu atentie cutia, mi-am dat seama ca nu e doar un prelungitor cu prize, cum parea la inceput si ca are o functie interesanta, pe care cu siguranta ca am de gand sa o folosesc, aceea de a putea opri alimentarea tuturor device-urilor conectate la el. Da, stiu, o sa ziceti ca si prelungitoarele normale au un buton de intrerupere a curentului, asa este, dar in cazul dispozitivului de la Legrand, este prin contact, nu un buton mare si brut, cutia are un aspect placut si poate sta pe masuta televizorului, la vedere. In cazul unui prelungitor clasic, chiar daca are buton, nu o sa ma bag niciodata pe sub masa sa il opresc, pe cand acesta cu siguranta ca il voi opri.

Modul de protectie SPD – un alt avantaj al acestui „triplu”, cum ii zic eu. Protectia la supratensiune te poate scuti de multe necazuri, mai ales ca nici televizorul si nici playstation-ul, in cazul meu, nu-s chiar ieftine.

Poate sustine un consum de 16 amperi – 3680 W, dar sunt sigur ca in cazul consumatorilor din jurul televizorului nu o sa ajungi nici macar la un consum de 1000W, dar cine stie, poate exista cazuri cand ai consumatori mai mari in zona respectiva.

Vine si cu cateva stickere cu simboluri pentru a putea lipi pe prize si a identifica mai usor cablurile.

De asemenea, din ce vad pe cutie, a castigat premiul DESIGN AWARD 2021, pe net mi-a fost foarte greu sa gasesc informatii suplimentare despre acest produs, asa ca sunt sigur ca acest articol o sa va ajute.

Gasiti informatii despre produsele Legrand pe pagina lor de facebook si instagram.

Galerie foto

s-ar putea sa-ti placa