Acasa Tehnologie Legrand lanseaza pe plan local noua gama SUNO, adaptata cerintelor actuale ale consumatorilor

Legrand lanseaza pe plan local noua gama SUNO, adaptata cerintelor actuale ale consumatorilor

by Dragos Schiopu

Specialistul global in infrastructuri electrice si digitale – grupul Legrand – a anuntat lansarea SUNO. SUNO este, de fapt si de drept, o gama de aparataj de camp si care este conceputa pentru a putea oferi o nota distincta pentru fiecare locuinta atat prin designul atemporal, cat si prin functionalitatile sale multiple.

Totodata nu trebuie sa uitam de faptul ca aceasta noua gama poate transforma orice locuinta intr-una inteligenta. Si in plus acestea devin eficiente energetic fara sa fie necesare acele cunoscute lucrari de renovare sau de interventii majore in amenajarea casei.

O caracteristica importanta a acestei noi colectii SUNO se rezuma la gama completa de comenzi avand functionalitati optimizate pentru un confort crescut, dar si economie de energie, atat pentru interior, cat si pentru exterior – prize, intrerupatoare, variatoare, produse dedicate acelor conexiuni audio/video, dar si dispozitive etanse.

Cu aceasta noua gama SUNO with Netatmo locuinta se transforma intr-o locuinta conecatata si care poate fi usor de utilizat si instalat. Totodata se permite atat monitorizarea, cat si controlul de la distanta prin utilizarea unui smartphone sau a comenzilor vocale.

Legrand

Ba mai mult decat atat prin comenzile vocale si tactile, utilizatorii vor putea monitoriza si porni sau opri diferite aparate electrice si de ce nu electrocasnice care se gasesc in casa. La toate acestea se mai adauga si consumul redus de energie, avand grija de mediul inconjurator si realizand economii importante la facturile lunare.

De asemenea aceste produse pot fi controlate prin intermediul aplicatiei Home + Control, cea care permite monitorizarea in detaliu a consumului. Si in plus gama SUNO este compatibila cu Apple Homekit, Google Home si Amazon Alexa.

Desi prima aparitie pentru gama SUNO a fost in anul 2003, de atunci si pana in prezent gama s-a dezvoltat foarte mult. Cu toate acestea si-a pastrat fiabilitatea si robustetea si mai mult de atat in prezent noua gama promite un design modern cat si diferite optiuni estetice pentru o integrare perfecta care se completeaza cu ambientul fiecarui spatiu al casei.

Prin intermediul produselor SUNO fiecare utilizator isi poate exprima personalitatea.Totodata utilizatorii isi pot alege produsele potrivite din gama SUNO dintre cele 8 rame si 3 finisaje SUNO. Astfel ca utilizatorii pot comanda la partenerii autorizati Legrand noua gama SUNO, iar mai multe informatii puteti gasi pe site-ul legrand.ro

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Petru Cojocaru 16-10-2022 - 18:11

Internetul lucrurilor se apropie de casa, o criza energetica poate grabi aceasta patrundere in interiorul a toate apartamentele, in special unde va exista generatoare de bloc, pompe subterane de caldura, fotovoltaice, etc. Nevoia de a economisi puterea electrica va fi necesara !

Mihai 17-10-2022 - 11:06

O prezentare cu bun simt, chiar sunt interesat de aceste produse pentru magazinul meu, articolul este util !

Sebastian 17-10-2022 - 15:25

Foarte interesant, dar halatul, cat e halatul?

Comentariile sunt inchise.