Acasa Telefoane La toamna ar putea fi lansat Xiaomi Mi5

La toamna ar putea fi lansat Xiaomi Mi5

by Dragos Schiopu

Dupa o vreme in care tot mai multe zvonuri legate de noul Xiaomi Mi5 au aparut pe internet, se pare ca incep sa apara si speculatii in legatura cu data de lansare a acestuia. Astfel este posibil ca in toamna acestui an Xiaomi Mi5 sa fie lansat oficial, ceea ce e o veste destul de buna pentru iubitorii de telefoane inteligente.

Zvonurile au aparut pe site-urile chinezesti si spun ca Xiaomi Mi5 ar putea aparea pe piata in luna octombrie sau cel tarziu in luna noiembrie. Totusi pana atunci mai este mult timp asa ca este probabil si ca acesta sa apara mai devreme sau chiar mai tarziu. Totul depinde de cum decurg lucrarile la unul dintre cele mai interesante telefoane marca Xiaomi.

In ceea ce priveste partea tehnica, au aparut speculatii care spun ca acesta va folosi o platforma Snapdragon 820. De asemenea tot zvonurile spun ca ecranul va fi de 5.5 inch, memoria RAM de 4GB, memoria interna va fi de 16GB precum si de 64 GB, presupunand ca vor exista doua versiuni. Camera se presupune a fi de 16 MP iar cea frontala de 8 MP. Capacitatea bateriei va fi de 3000 mAh. Totul, conform zvonurilor bineinteles.

Exista chiar si zvonuri care spun ca va exista si un Mi5 Plus. Ramane insa de vazut atunci cand Mi5 va fi lansat.Xiaomi Mi5 - poza posibila varianta negru

s-ar putea sa-ti placa