Acasa Jocuri Jocurile pe browser inca exista

Jocurile pe browser inca exista

by Dragos Schiopu

Poate pare greu de crezut, dar jocurile pe browser inca exista, iar mai mult decat atat, sunt in continuare jucate de foarte multi, fiind o solutie accesibila pentru combaterea plictiselii dintr-o pauza sau atunci cand chiar nu avem ce face.

CSpSxJcOUyOJ0w76keuTTGMf8rDXrPoTeKOKhAcF3NJYUyrsdR74lUgRRivIMYuKPqk6=h900Chiar daca alegem un joc cu dinouzauri, masini sau motociclete, toate sunt destul de accesibile si ce este cel mai important, nu trebuie sa avem un calculator cu niste resurse iesite din comun, orice calculator al anilor 2000 este in continuare perfect pentru jocurile bazate pe browser.

Poate va intrebati de ce eram surprins la inceputul articolului cu privire la aceste tipuri de jocuri. Pai, in primul rand, in zilele noastre sunt la putere alte jocuri, cele care necesita un calculator de ultima generatie, cu o configuratie foarte buna si care ne transpun de-a dreptul intr-o alta lume, unele simuland chiar si realitatea virtuala.

Totodata, jocurile de ultima generatie au reusit sa ne cucereasca o marte parte din timp, bineinteles, nu pentru toate persoanele, dar cei care au picat in aceasta patima cu greu mai ies, insa este o problema tot mai intalnita, aceeasi fiind prezenta chiar si la cei care sunt dependenti de retelele sociale.

Bineinteles, si jocurile pe browser sunt foarte apreciate si starnesc o oarecare competitie. De exemplu, exista managerele de fotbal unde participa sute de jucatori reali, acestea fiind la mare cautare chiar si in zilele noastre. Acestea au rezistat cel mai probabil din pricina comunitatii care s-a realizat in jurul unui joc destul de minimalist, dar este de apreciat continuitatea de care dau dovada anumiti playeri.

Iar pe langa celebrele joculete pe browser si managere de fotbal, cele care domina acum probabil sunt cele de strategie, acelea care starnesc atentia si te fac sa intri in fiecare zi pentru a creste cat mai mult in clasament si, de ce nu, sa concurezi cu prietenii.

s-ar putea sa-ti placa