Acasa Telefoane BlackBerry Priv are o prezentare video

BlackBerry Priv are o prezentare video

by Dragos Schiopu

BlackBerry Priv este un smartphone care merita toata atentia, pentru ca vine cu o tastatura fizica si un ecran generos. Desi nu sunt multumit de el in totalitate, acest telefon a reusit sa ma impresioneze din punct de vedere al design-ului, si mai putin al hardware-ului. Insa telefonul cu Android de la BlackBerry are o interfata personalizata de canadieni si consider ca Priv este o alegere foarte buna pentru un telefon performant, dar care arata diferit de restul modelelor de la alti producatori.

BlackBerry Priv

Nu mi-a placut BlackBerry niciodata, dar cred ca acum imi voi schimba parerea despre aceasta firma. Consider ca aceasta companie este mult peste Nokia pentru ca a introdus un telefon cu un sistem de operare dorit de majoritatea utilizatorilor fata de Nokia care a facut doar ceea ce a vrut, iar rezultatul il stim cu totii. Pentru asta apreciez BlackBerry, dar cel mai mult m-a impresionat inovatia de care au dat dovada. Cand vine vorba despre acest capitol, nu mai pot sa aduc in discutie Apple sau Samsung, cele doua din urma fiind intr-o perioada monotona. Sa introduci un procesor cu o frecventa mai mare sau o camera de 12MP in loc de 8MP nu se numeste inovatie.

BlackBerry Priv vine cu o tastatura fizica si un ecran generos. Dar nu este un smartphone butucanos, el avand 9,4 mm grosime. Nu pot sa spun ca este gros, pentru ca sunt telefoane cu 9mm grosime care nu au nimic special. Insa acesta vine cu o tastatura bine gandita, care face din telefon un device foarte atragator.

La capitolul hardware telefonul sta destul de bine. Desigur, BlackBerry a vrut sa impresioneze, dar nici sa primeasca critici pentru ca telefonul ar putea sa se incinga, etc. Astfel, canadienii au ales sa utilizeze procesorul hexa core Snapdragon 808 care vine cu dual-core de 1.8 GHz Cortex-A57 si quad-core 1.44 GHz Cortex-A53. Insa display-ul care are 5.4 inci vine cu o rezolutie 2K. Cam asta ar fi singurul inconvenient, pentru ca Adreno 418 se descurca si cu aceasta rezolutie, dar consumul de energie creste destul de mult pentru nimic in plus. Singur, alegerea facuta de BlackBerry nu ma surprinde, pentru ca utilizatorii in general aleg produse cu specificatii de top, dar ei utilizeaza doar facebook si doua trei joculete 2D, apoi se plang ca bateria se descarca rapid. Evindent, BlackBerry a optat pentru specificatii de top pentru a vinde cat mai multe produse, desi eu as fi apreciat un display Full HD.

Memoria RAM are 3GB, iar cea interna are 32GB. Daca nu sunt suficienti 32GB, Priv suporta si un card de pana la 2TB.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5nO8EdLtJj0]

s-ar putea sa-ti placa