Acasa Tehnologie Jocuri de noroc pentru iOS

Jocuri de noroc pentru iOS

by Dragos Schiopu

Astăzi vă prezint 2 jocuri de noroc pentru dispozitivele iOS, jocuri ce pot fi folosite pentru amuzament de către pasionații jocurilor de acest tip: World Roulette, aplicație creată de Palmanac Limited și Poker by Zynga, o aplicație de succes din iTunes.

World Roulette este un joc de ruletă ce îmbină 3 stiluri diferite de rulete: ruleta europeană, cu numere de la 1 la 36 și un singur zero, utilizată în cazinourile din Europa; ruleta americană, cu numere de la 1 la 36 și un zero simplu și unul dublu, utilizată în cazinourile din America; ruleta mini, cu numere de la 1 la 12, un zero simplu și unul dublu, utilizată în majoritatea cazinourilor din lume.

Jocul World Roulette costă 0.99$ și este disponibil pentru iPhone, iPad și iPod Touch. Fiind doar un simulator, jocul nu folosește bani adevărați, ci bani virtuali, fiecare jucător având o sumă fixă la prima accesare a aplicației. Un element de succes al acestei aplicații este dat de posibilitatea învârtirii ruletei de către utilizator, folosind ecranul senzitiv al telefonului. Un alt punct de atracție al acestei aplicații este reprezentat de Selina, crupierul virtual, ce comentează pe parcursul desfășurării jocului, pentru a crea o veritabilă atmosferă de casino.

Al doilea joc pentru device-urile iOS asupra căruia ne vom opri astăzi este Poker by Zynga, aplicația numărul 1 de poker online de pe iPhone, iPad și Facebook, produsă de Zynga, aplicație preferată atât de jucătorii profesioniști de poker ce vor să-și exerseze măiestria, cât și de jucătorii neinițiați ce vor să învețe să joace poker.

Un avantaj față de World Roulette este reprezentat de faptul că Poker by Zynga este o aplicație distribuită gratuit și se poate juca online, cu alți jucători sau chiar cu prietenii de pe Facebook, la o masă de 5 sau 9 persoane sau poți intra direct într-un turneu. Jocul de poker jucat este Texas Hold’em Poker.

Ca și World Roulette, Poker by Zynga folosește chips-uri virtuale. La prima utilizare a aplicației, jucătorul primește cadou 10.000 chips-uri. Alte chips-uri pot fi castigate dacă inviți prietenii de pe Facebook să folosească aplicația. Dacă acestea sunt terminate, aplicația permite cumpărarea prin in-app purchase de noi chips-uri. Și prietenii pot să îți trimită cadou chips-uri sau tu poți să le trimiți tu cadou prietenilor.
Poker by Zynga a devenit jocul de poker preferat al utilizatorilor de Facebook, datorită integrării acestuia cu rețeaua de socializare și prin faptul că permite jocul online cu alți jucători de poker de pe Facebook sau poți să te alături prietenilor tăi la masa acestora și să jucați împreună, poți discuta pe chat cu ceilalți concurenți în timpul jocului sau dacă ai avut noroc și ai câștigat, poți să cinstești ceilalți participant cu câte un rând de băuturi virtuale. Chiar dacă nu aveți cont de Facebook, Poker by Zynga se poate juca și fără.

Cum vi se par cele 2 aplicații? Pe care ați utilizat-o cel mai des?

s-ar putea sa-ti placa