Acasa Jocuri Electronic Arts au anuntat oficial Crysis 3

Electronic Arts au anuntat oficial Crysis 3

by Dragos Schiopu

Nimic special in aceasta stire, dupa cum era de asteptat, EA a anuntat oficial lansarea lui Crysis 3. Jocul este asteptat sa apara in 2013, o data exacta insa nu se stie inca, totusi in cred ca ar fi bine sa ne asteptam la un demo undeva prin toamna. Studiourile germane Crytek lucreaza la capacitate maxima pentru a imbunatatii noul engine grafic CryENGINE. Ne-au uimit pana acum, nu cred ca ne vor dezamagi nici de data asta.

Mai bine hai sa vedem ce poate face acest engine.

Actiunea jocului se desfasoara undeva in anul 2047, fiind in rolul lui Prophet,  unde, intors in New York, te afli inconjurat de un Nanodom ce acopera tot orasul. Acesta este creat de o corporatie numita Cell, care profita de tehnologia extraterestilor Ceph pe care i-ai invins in primele doua parti.

Practic esti un fel de Tarzan, intr-o jungla urbana, plina de verdeata si paduri tropicale. Tu esti insarcinat cu taskul de a explora 7 zone distince alte jocului. Nu pare prea greu. Pana la urma, razbunarea e un bun factor motivant.

 

Jucatorii vor putea precomanda jocul direct de la Origin, acestia se vor bucura de versiunea Hunter, care include un arc bazat pe aceeasi tehnologie ca si nanosuit-ul.

Sunt foarte multi care sustin ca jocul a fost anuntat mai bun in urma unei greseli tehnice din cauza sistemului de sistributie. Totusi sa nu fim asa de creduli, e doar o strategie de marketing.

s-ar putea sa-ti placa